Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2005

Noises off


Άκουγα για κρίσεις πανικού ,για ανθρώπους που σιγά-σιγά τα χάνουν , για άλλους που δεν τα είχανε καλά με τον εαυτό τους και άλλα πολλά κι αλήθεια δεν μπορούσα να τα καταλάβω, γιατί δεν τα είχα νιώσει ποτέ μου, με το χέρι στην καρδιά ..
Αλλά σιγά-σίγα άρχισαν να εμφανίζονται όλο και περισσότερες μέρες σαν τη σημερινή στη ζωή μου, που όλα μου πάνε στραβά κι από ότι θέλω γίνεται συνεχώς το αντίθετο λες και κάποιος βάλθηκε να με εξοντώσει!
Σήμερα ξύπνησα με την χειρότερη διάθεση όχι ότι κοιμήθηκα και καλά , από το άγχος ξεφυσούσα όλο το βράδυ και γυρνούσα σαν το αρνί στο κρεβάτι. Από τη μία η μηχανή που χάλασε, να τρέχω στο Γερμανό με τους ηλίθιους υπαλλήλους του, που σου χαμογελάνε πάντα, και σου μιλάνε λες και σε ξέρανε και από χθες , δεν έχω κέφια για γέλια κύριε μου, μπα σε καλό. Να ψάχνω σαν την τρελή card reader, για να μου στρίψει τελείως να κάνω κι ένα format στη μηχανή να σβηστούν όλες οι φωτογραφίες και από sophie_jamaica να γίνω sophie_serajevo, και να νιώθω πως όλοι σήμερα θέλουνε να παίξουν με τα νεύρα μου .Από την άλλη όλο το βράδυ σκεφτόμουνα την εξεταστική που πλησιάζει, απειλητικά, μην ξεχνάς σε δέκα μέρες αρχίζω να γράφω κάθε μέρα από τις 9/01 μέχρι τις 13/01 και 10-13/01 2 μαθηματάκια, έτσι για να γουστάρουμε !Είναι κι ότι 3 μέρες μου απέμειναν μονάχα εδώ , τα λεφτά που ξόδεψα , το ταξίδι τον 7 ωρών που με περιμένει , οι αξόφλητοι λογαριασμοί, ο εξαερισμός στα καλοριφέρ, τα αγγλικά , οι εργασίες για τον καλλιτέχνη τα άπλυτα και τα μανταλάκια συν τη δίαιτα συν το σταμάτημα του τσιγάρου. Την εκπομπή που την πάς. Μα τι λέω έχω ξεφύγει εντελώς, το ξέρω ευχαριστώ , περάστε αύριο.
Όλα αυτά μαζί συν ένα μικρό προβληματάκι υγείας, σήμερα ήμουν έτοιμη να εκραγώ ,ούτε περίοδο να είχα και όχι δεν περιμένω! Μακάρι να ήμουνα πιο αισιόδοξη για το 2006 αλλά δεν το βλέπω να μου μπαίνει με το καλό! Τουλάχιστόν ήρθε το βράδυ και εκτονώθηκα μιλάμε έριξα το τρελό γέλιο , 3 ώρες γέλιου , η καλύτερη θεραπεία που χρειαζόμουνα για να καταπολεμήσω το άγχος. Πήγα θέατρο λοιπόν , στο θέατρό του Μύλου συγκεκριμένα και είδα την κωμωδία του Μάικλ Φρέιν (Michael Frayn ) «Noises off» , ελληνιστή «Το σώσε»!
Εγώ πάντως προτείνω
Σαρδέλα γεμιστή 1kg σαρδέλα , αλάτι, πιπέρι, 2 τομάτες μέτριες , μαϊντανός , 50 ml ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
50 ml ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι , 100 γρ κάπαρη, 100 γρ τομάτα, ώριμη, 100γρ κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο.
Σκευή Ξύλο κοπής λαχανικών, μαχαίρι εργασίας , ταψί, κατσαρόλα, ξύλινη σπάτουλα.
Όποιος είδε το έργο ξέρει και το μυστικό της επιτυχίας !
Δημοσίευση σχολίου