Πουρές

Εδώ το μπολ εκεί το μπολ.Που είναι το μπολ;Και όχι ότι κι ότι, θέλουμε γυάλινο μπολ για τον πουρέ, με τόση πατάτα τον τελευταίο καιρό,τι περιμένατε να φτιάξω έναν πουρέ θα έφτιαχνα και φυσικά σε σκόνη για να μπω καλύτερα στο πνεύμα της πατάτοκατάστασης,που χρόνος για την ιεροτελεστία του καθαρίσματος μιας πατάτας;

Το γυάλινο μπολ σας μάρανε και ποιος σας είπε ότι έχω γυάλινο;

Σκόνες-σκόνες –σκόνες,τον τελευταίο καιρό, τρώω μόνο σκόνες-σκόνες-σκόνες. «Σκόνη και θρύψαλα να γίνομαι μαζί σου ». Έτσι πες τα μεγάλε καλλιτεχναρά Κορκόλα! Μητροπάνος –Κορκολής βγάλανε cd μαζί,κοίτα να δεις εξελίξεις,χάλασε ο κόσμος!

Πουρές- σκόνη,σούπα-σκόνη,εντάξει δεν το έριξα ακόμα στην άσπρη σκόνη,καλά το σπίτι κι αν έχει σκόνη,στον αέρα σκόνη.Πάντως όταν βγάλουνε τον πατσά σε σκόνη θα το μάθουμε!Τι τον βγάλανε; Εγώ πάλι μια ζωή τα βλέπω όλα σαν μια αστρική σκόνη!

Περίεργη μέρα σήμερα σηκώθηκα με τρελά κέφια και καφέ μου έβαλα να πιω(ξέρεις τώρα θα μας πει και πως τεντώθηκε!!!) και τον Τζίμη σήκωσα από το πάτωμα είναι ο Ιταλός λούτρινός σκύλος μου και νυν άντρας μου ,χεχεχεχε!

Έχω γράψει ένα τεράστιο καταθλιπτικό κείμενο, έγραφα από το απόγευμα και δεν είχε τελειωμό για να αποφασίσω ότι τελικά όχι μόνο δεν θα το ανεβάσω,αλλά φτάνει,δε θέλω άλλη μιζέρια ……

Αντί αυτού ανεβάζω την παραπάνω φωτογραφία και είναι σαν έχω ανεβάσει το κείμενο που δεν δημοσιεύω! Τα παιδιά να σας τα συστήσω;Τον έναν με τα γυαλιά μυωπίας, τον τρώω στη μάπα κάθε μέρα και τους άλλους τους γνώρισα φέτος το καλοκαίρι στα Χανιά, αποφεύγουνε τη δημοσιότητα,αλλά δεν πειράζει,αυτή η φωτογραφία με εκφράζει απόλυτα αυτή τη στιγμή! Αν με ρωτούσε κάποιος το γιατί μου την έχει δώσει δεν έχω απάντηση ! Φαινομενικά όλα καλά μου πάνε. Απλά το τελευταίο καιρό με νανουρίζω με άλλοθι.

Πάντα τέτοια, άντε σας φιλώ, πάω για νάνι γιατί έχω γίνει ένα με το πληκτρολόγιο τόση ώρα !

Σχόλια

Ο χρήστης George είπε…
Τι σε νοιαζει εσενα - Ρ. Αλευρα, Πορτοκαλογλου

Όλο το ίδιο λες
να σ’αγαπώ δε θες
Δε θέλεις να πονάω
Και με το χτες να ζω

Δε φταίω και δε φταις,
μην έχεις ενοχές.
Το ήξερα πού πάω,
το διάλεξα εγώ.

Και τι σε νοιάζει εσένα
αν σ’αγαπώ.
Δε θα μου πεις εμένα
για ποιον θα ζω.
Δε θα μου πεις εμένα
για ποιον θα ζω.
Δικαίωμα κανένα
δε σου ζητώ

Όλο τι ιδιο λες,
να σ’αγαπώ δε θες.
Δε θες να περιμένω
εσένα μια ζωή

Δε φταίω και δε φταις,
συγνώμη μη μου λες,
Δεν ήτανε γραμμένο
να μείνουμε μαζί.

Και τι σε νοιάζει εσένα
αν σ’αγαπώ.
Δε θα μου πεις εμένα
για ποιον θα ζω.
Δε θα μου πεις εμένα
για ποιον θα ζω.
Δικαίωνα κανένα
δε σου ζητώ


Με πολυ αγαπη για σενα Σοφακι μου
(2η φορα :-p)

Δημοφιλείς αναρτήσεις