Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2006

Η τηλεόραση λοιπόν είχε ανάγκη από Depon


Κλάπ κλάπ κλάπ
Χειροκροτήστε με ενθουσιασμό! Όταν είναι χαμηλό το budget , τι να κανείς εκτελείς και χρέη εμψυχωτή! Ανοίξτε σαμπάνιες, σπάστε τα όλα απόψε κερνάω εγώ ! Με ξύπνησε ένας τύπος από την Ολυμπιακή ραδιοτηλεόραση(ΟΡΤ), αύριο είναι η μεγάλη συνάντηση ! Είναι γεγονός από Δευτέρα επίσημα κανονικά και με το νόμο θα έχω φτιαγμένο μαλλί και μακιγιάζ!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Ήδη έμαθα ότι ο Αντώνης συνεργάτης του Ευαγγελάτου και φίλος ψάχνει το τηλέφωνο μου για να με συγχαρεί και να τον βγάλω ζωντανά με τηλεφωνική επικοινωνία στον αέρα ! Αχαχαχαχαχαχαχα! Αυτά είναι ! Βέβαια σήμερα όταν στην αρχή είπε ολυμπιακή δεν το έπιασα , νόμιζα ότι μου κάνουν δώρο κανένα εισιτήριο για να πετάξω! Τι άλλο να θέλω ; Οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 28 και μετά , από την άλλη εβδομάδα αρχίζουν τα μαθήματα , το iPod καταφθάνει από ώρα σε ώρα, έξω είναι μια ηλιόλουστη μέρα , ψάχνω τα κλειδιά για να βγω για καφέ , ο λογαριασμός του (π)ΟΤΕ ήρθε μόλις 80ευρώ…Έτσι… Μόνο ένα κακό άκουσα χθες , για το φίλο το Μανώλη στα Χανιά.. Μανώλη κουράγιο το επόμενο τραγουδάκι αφιερωμένο σε σένα:
Η ασφάλεια ξέρει τη γκόμενά μου και τι ώρα σπίτι μου γυρνάω
Η ασφάλεια ξέρει τη μάρκα απ' τα βρακιά μου και ενοχλείται στη δουλειά μου αν δε πάω
Τα ξέρει όλα και συμφέρει στην κοινωνία και σε μας και όταν αρχίζει πάνω χέρι κάτω χέρι βρες το κουράγιο να τραγουδάς
Η ασφάλεια ξέρει και το λέει στο μπαμπά μουάμα γουστάρω ή όχι να καπνίζω
Η ασφάλεια ξέρει πότε κάνω τα κακά μου
και ποια τραγούδια σαν φοβάμαι ψιθυρίζω
Τα ξέρει όλα και συμφέρει στην κοινωνία και σε μας
και όταν αρχίζει πάνω χέρι κάτω χέρι βρες το κουράγιο να τραγουδάς
Η ασφάλεια ξέρει στη ζωή μου τι φταίει
και όμως γουστάρει να με βλέπει να χτυπιέμαι
Η ασφάλεια ξέρει αν είμαι ή όχι gay
και θέλει κάτι να μου δώσει να τρυπιέμαι
Τα ξέρει όλα και συμφέρει στην κοινωνία και σε μας
και όταν αρχίζει πάνω χέρι κάτω χέρι βρες το κουράγιο να τραγουδάς
Αύριο είναι η μεγάλη ώρα, μπορεί να χάλασε η συνεργασία με το Ιόνιο , αλλά η ΟΡΤ μας αναλαμβάνει εξολοκλήρου , τρώω το καρυδάκι μου , στέλνω τις ευχές μου στον τσίφτη για καλό ταξίδι και …… η τηλεόραση λοιπόν είχε ανάγκη από Depon την βάλανε στην εντατική μέσα στην καρδιοχειρουργική (αυτό στον αέρα )ή αλλιώς ……η τηλεόραση λοιπόν είχε ανάγκη από Depon την βάλανε στην εντατική και της τραβήξαν μια ψ……(εκτός αέρα )Αυτό του Αργύρη Μπαρτσακόλια ή αλλιώς Βασίλη Πιπέρη !
Υ.Σ Τώρα ο ορίζοντας άνοιξε σαν αγκαλιά και γω θα τρέξω σ' άγνωστα μέρη…

2 σχόλια:

George είπε...

Sugxaritiria omorfia mou... Tis kaluteres euxes mou an kai den tis xreiazesai... 8a skiseis eimai sigouros... Se ligo 8a exoume na leme oti se kseroume kai na xamogelame perifana pou kseroume mia diasimi tileparousiastria :-p

Ανώνυμος είπε...

SOFIA EISAI MEGALO ASTERI TELIKA KAI OXI ASTERAKI OPOS YPETHETA! OTI KALYTERO STO NEO AYTO BHMA.OLA TA KALA ETSI ERXONTAI, DEN TA KYNHGAS, SE KYNHGANE!
O SYNADELFOS SOY(EPITREPEIS FANTAZOMAI), ANTONIS.