Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2006

Νευρωτικό ναυάγιο …


Οι μπουκαπόρτες του μυαλού σου ανοιχτές , σίγουρο το ναυάγιο. Στο πνευματικό σου βύθισμα , δεν θα σε ακολουθήσει κανένας . Ραντεβού στον πάτο !
Εμπρός της γης οι κολασμένοι , του κόσμου οι σκλάβοι εμπρός –εμπρός ! Στα οδοφράγματα για τον θρίαμβο της συνομοσπονδίας .Αδέρφια εργάτες , εμπρός για την παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων , για την παγκόσμια επανάσταση !Να ξαναζήσουμε τις μέρες του ένδοξου Πετροπαυλόφσκη που τσάκισε τον αντιδραστικό Σταλινισμό !Εμπρός λοιπόν για νέες επαναστατικές διαδικασίες !Όχι στην Περεστρόικα ! Παραδοσιακός σοσιαλισμός !Νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη!
Διάλογος κύριοι χρειάζεται , επικοινωνία , εσωτερικός επαναπροσδιορισμός αξιών, κάτω από το απαραίτητο feedback!Οι στείρες ιδεολογίες , οι φωνές και οι παραταξιακές συγκρούσεις , ανήκουν οριστικά στο παρελθόν . Με τις νέες τεχνολογίες και με άλλες αξίες μπορούμε να πορευθούμε όλοι μαζί για ένα νέο φοιτητικό κίνημα , με την ΠΑΣΠ , με τον Ανδρέα και τη Δήμητρα !
Αφού ξέρεις τώρα τι γίνεται, δεν καταλαβαίνεις , μια χαρά περνάμε , καλή παρέα έχουμε , χαβαλές γίνεται, ένα βαψιματάκι στο κυλικείο θέλω να κανονίσετε γιατί είναι χάλια , αλλά τώρα ξέρεις κατά βάθος κι αν βγείτε κι αν δεν βγείτε μια χαρά, εμείς να είμαστε καλά! ΠΑΣΠ-ΠΑΣΠ Γιάννενα ο Άγιαξ της Ηπείρου !
Ένα θα πω. Τώρα θα πάρουμε ότι μας ανήκει , τώρα είναι η ώρα για ενθουσιασμό και πάθος !
Όταν πιεις τη λεμονάδα, μην πετάξεις το μπουκάλι , γιατί όπως δείχνουν όλα θα μας χρειαστεί και πάλι !Να βάζεις μέσα στο μπουκάλι , βενζίνη , φώσφορο , στουπί , να δουν αυτοί με τα μυδράλια αντίσταση τι πάει να πει ! ΕΥΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λίγο-λίγο να φτάνει για όλους !
Βάζω πλώρη για ταξίδια μακρινά και αφήνω τους γελοίους κομπάρσους , δεμένους στο λιμάνι της μετριότητας τους ! Σηκώνω άγκυρα , σαλπάρω τραγουδώντας!


Τον μεγαλύτερο θόρυβο τον κάνουνε οι άδειοι τενεκέδες ;
Μ.Μ Μ.Λ Σ.Χ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αυτοί κάνουνε τον μεγαλύτερο θόρυβο;)