Σουζάνα η πουτάνα η ζωή!

Διαβάζοντας το ζώδιο μου στη ζωοπανήγυρη του Γιώργου Μπάκα στο περιοδικό SOUL που είναι το πρώην COOL για την ιστορία, έχω κάτσει μπροστά στο pc , ρουφάω κλασικά τον φραπέ μου και ακούω για πολλοστή φορά την χθεσινή εκπομπή , που αν κι έγινε με την ψυχή στο στόμα ,μέσα του ότι να’ ναι , πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές !Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μετά το «παρά πέντε» ακούσανε τη Rock Αποπλάνηση , όπως και να το κάνουμε έχουμε καλή πάσα, τη Δήμητρα και τη συνονόματη που ήτανε εκεί σε ώρες ανάγκης ! Μιχάλη ευχαριστώ για τα μηνύματα που έστελνες στο 4321, οι άλλοι τα έπαιξαν σου λέει κοίτα να δεις πόσοι τις ακούνε, που να ήξεραν ότι ήσουν εσύ με τα τελείως ανορθόγραφα μηνύματα και ασύντακτα γι’ αυτό και δεν διαβάσαμε κανένα στον αέρα γιατί δεν βγάζαμε νόημα! Ακόμα να ευχαριστώ και όσους δεν μας άκουσαν, δεν πειράζει μακάρι να μας ακούσουνε στα καλύτερα μας !

Λέων (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου )
Ο Μάρτης θα σταθεί αφορμή να συνειδητοποιήσεις ότι μια καινούρια δημαρχία δεν φέρνει την άνοιξη.
Όντας παιδί ενός διαπλεκότερου θεού και νόστιμη μπουκίτσα εκ του μπον φιλέ του έθνους, αποζητάς κι εσύ μια φτηνοδίκαιη αποκατάσταση .
Ει δυνατόν να κάνεις οικογένεια και παιδία με τη σπέκουλα . Ματαίως γαρ , ματαίως Λόταρ . Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και «Live your paramyth in Greece».

Χθες τα ξημερώματα μου ευχήθηκαν και με έναν mac και να είστε σίγουροί ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν βρω λεφτά θα είναι αυτή η αγορά ζωής !!! Σε μισή ώρα έχω μάθημα αλλά εγώ σταθερά γράφω το ρολόι και συνεχίζω ακάθεκτη ,εξάλλου θα φύγω στις δυο και καλές εννιά θα με ξαναδεί το σπίτι μου που είναι βομβαρδισμένο και ειδικά η κουζίνα μετά την επίσκεψη του el_greco που μου μαγείρευε κάτι αφροδισιακές συνταγές , να’ ναι καλά αυτός ο Καλογεράκης και οι συνταγές του! Αν και ξέρω ότι αυτή η συνταγή πρέπει να πάει μόνο από άντρα σε άντρα γιατί απλούστατα οι «γκόμενες» θα τους την μάθεις και θα την μαγειρεύουν στον επόμενο λένε , εγώ νιώθω τυχερή που γνωρίζω το μυστικό ;) Αν απουσιάζω από το blog και δεν δίνω το παρόν τόσο συχνά όσο θα ήθελα είναι γιατί δυστυχώς τρέχω σαν την τρελαμένη καθημερινά ! Κάπου εδώ κλείνω με το τραγούδι που έκλεισε η χθεσινή πρώτη εκπομπή και το αφιερώνω εδώ σε όλους, και σε αυτούς που μας άκουσαν και σε αυτούς που δεν μας άκουσαν !


Η ζωή έχει μια πόρτα, μια πόρτα πονηρή
μ' ένα κόκκινο φωτάκι και πληρώνεις για να μπεις
Έχει και υπογραφή σε ταμπέλα πλαστική
Σουζάνα, Σουζάνα, Σουζάνα η πουτάνα η ζωή
Σεξ, φαΐ, σκατά και ύπνος, εργασία και χαρά
μια ζωή να περιμένεις να γαμήσεις στην ουρά
με φαντάρους και φρικιά
Την κάνω να φύγω δειλά
Δεν έχεις να πας πουθενά
Κουφάλα χαλάς τη σειρά
Sir please, I don't want to make love
You have to go inside
μου ρίχνουν κιλίμια χαλιά
Σουζάνα, Σουζάνα, Σουζάνα η πουτάνα η ζωή
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή
σα λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή
μόλις είναι να μπεις, λίγο πριν την επαφή
Σουζάνα, Σουζάνα, Σουζάνα η πουτάνα η ζωή
Πιο μπροστά και από τη Στάη! Μόνο που εμείς απλά παίξαμε Πανούση , η Στάη τον είχε εκεί !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις