Για ένα κολάν και ένα φουστάνι !


Πέμπτη βράδυ , φοράω το μαύρο-σέξι κολάν μου και το ρίχνω στην γυμναστική ,η μουσική στα τέρματα ! Μετά από ώρα καταφέρνω να ακούσω το θυροτηλέφωνο που χτυπούσε επίμονα .
Ναι είναι η γνωστή φωνή της δεκαεννιάχρονης Κοζανίτισσας (σαν την τυρόπιτα που λέμε ) συμφοιτήτριας μου , μπορείτε να την λέτε και Τάνια, από το Σουλτάνα !
Είχαμε συνεννοηθεί να έρθει από το σπίτι μου να την φτιάξω ενόψει του πάρτυ που κάνει η σχολή στο Fuego , εγώ φυσικά δεν πήγα , όχι γιατί δεν γούσταρα, αλλά εγώ με ένα ποτό δεν γίνομαι καλά και τα οικονομικά μου αυτόν τον καιρό δεν είναι για περισσότερα !
Ναι έχω ταλέντο και σε αυτό η ρουφιάνα ,με τα θεϊκά μου χέρια τους κάνω όλους ανθρώπους, με εμένα πάλι δυσκολεύομαι ! Έχω κατεβάσει λοιπόν που λέτε τον μισό Hondo στον καναπέ , έχω φέρει καθρέφτες πιστολάκια , λακ και βούρτσες , έχω κάνει καλή κατάσταση δηλαδή!
Με το επαγγελματικό πιστολάκι στο χέρι , της καίω τα μυαλά και τα μαλλιά με 2000 watt , την βάφω σπέσιαλ ! Καλά μιλάμε την έκανα θεά την γκόμενα , αφού μετά την έφτυνα συνέχεια για να μην την ματιάσω, λέμε την ΕΚΑΝΑ ΘΕΑ ΡΕ ! Αφού έχω τελειώσει λοιπόν το έργο μου , και κάθομαι στον καναπέ να χαλαρώσω συνειδητοποιώ ότι μου έχουν τελειώσει τα τσιγάρα , αλλά έχουν τελειώσει και της Τάνιας , και τι δεν της έταξα για να πάει να μου πάρει τίποτα αυτή ! Της λέω άμα πάμε μαζί θα έρθεις; Ναι μου λέει ! Φοράω που λέτε το σπόρ μπουφανάκι μου , βάζω τα σπορτεξάκια μου , φοράω ακόμα εκείνο το σέξι μαύρο κολάν που λέγαμε , το μαλλί κοτσιδάκια έτοιμη για τζόκιν ήμουνα και κατεβαίνουμε προς αναζήτηση λίγης νικοτίνης !
Πετροπούλου και Κοκκίνου γύρω στις εντεκάμιση , μόλις έχουμε κατέβει από το σπίτι μου , ένα σπορ κόκκινό αυτοκίνητο με δυο μεντραχαλέους μέσα, σταματάει ακριβώς μπροστά μας , το παράθυρο του οδηγού ανοίγει!
Που πάτε καύλες μου (η μάλλον το είπε, που πάτε γκαύλες μου !!!) Εγώ αδιάφορη και ψύχραιμή προχωράω κανονικά , η Τάνια δυσκολεύεται στην ανηφόρα , φοράει τη στενή τη φούστα έχει και το δεκάποντο , δράμα η κατάσταση , το αυτοκίνητο πίσω μας σπινάρει , ωραία λέω φύγανε οι παπάρες! Τι ήθελα και το είπα δεν προλαβαίνουμε να φτάσουμε στη Μανωλοπούλου και Μανωλοπούλου με Κοκκίνου τσουπ να πάλι μπροστά μας ! Πω-πω τι μανάρι είσαι εσύ κοίτα και χαμόγελο που έχει , τα κοπλιμέντα στην Τάνια πήγαιναν γιατί εγώ μόνο που δεν δάγκωνα εκείνη την ώρα , όχι να τους χάριζα και χαμόγελο! Συνέχισαν αυτοί να λένε τα δικά τους , άρχισα κι εγώ να περπατάω λίγο πιο γρήγορα, σταμάτα μου λέει η Τάνια , δεν μπορώ να πιάσω το ρυθμό σου ,καλά λέω , πάω λίγο πιο αργά , τι το’ θελα Κοκκίνου και 28ης Οκτωβρίου , τσουπ να οι μαλάκες πάλι μπροστά μας ! Ελάτε μανάρια μου να σας πάμε μια βόλτα , μπροστά μας το ψιλικατζίδικο , λέω δεν μπορεί θα φύγουνε .

Μπαίνουμε στο ψιλικατζίδικο παίρνουμε τα τσιγάρα οι τύποι έξω ακριβώς από το ψιλικατζίδικο ,μπείτε μανάρια μου μέσα να σας πάμε βόλτα , τα νεύρα μου, γκρρρρρ, μου ερχότανε να του πω γάμα μας κι εσύ και η βόλτα σου ! Προχωράμε, οι τύποι φεύγουνε σπινάροντας πάλι, λέω έτσι είστε , κυνηγητό θέλετε θα σας δείξω εγώ , χαχαχα! Κοιτάω την Τάνια και της λέω , ρε δεν σε ξαναφτιάχνω άμα είναι να τραβάω τέτοια για να πάρω ένα πακέτο τσιγάρα , την σέρνω λοιπόν , προχώρα της λέω , δε με νοιάζει αν σε χτυπάνε οι γόβες , έλα πάρε τα πόδια σου… Θα πάμε από αλλού της λέω , παίρνουμε όλο ευθεία την 28ης Οκτωβρίου , και στρίβουμε στην Μπιζανίου , κατεβαίνουμε την Μπιζανίου και φτάνουμε πάλι Μανωλοπούλου οι τύποι πουθενά ωραία λέω γλυτώσαμε ! Τι ήθελα και το έλεγα ! Τους βλέπω από μακριά είναι σταματημένοι Μανωλοπούλου και Κοκκίνου , μας βλέπουνε και σπινάρουνε , όχι ρε πούστη λέω ! Πάλι ο τύπος λέει τις μαλακίες του , γυρνάω τον κοιτάω στα μάτια και χαμογελάω εκνευρισμένα , είμαστε μπροστά ακριβώς από το στενό που ήμουνα και στο πρώτο βιντεάκι που είχα ανεβάσει , ανάμεσα από μια τράπεζα κι ένα βιβλιοπωλείο , μπαίνουμε στο στενό που βγάζει σε ένα πάρκινγκ και σε έναν ακάλυπτό πολυκατοικίας και πιο κάτω έχει και ένα άλλο στενάκι που ίσα-ίσα χωράει ένα αυτοκίνητο και βγάζει ακριβώς έξω από το σπίτι μου ! Μανάρια μου που πάτε από εκεί λέει ο τύπας !
Προχώρα της λέω που μου τα πέταξες όλα απέξω , τι τραβάω η χριστιανή! Καταδίωξη κανονική , μα και αυτοί τέτοια επιμονή δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα .Δεν έχω βάλει καθόλου σάλτσα παραθέτω τα γεγονότα ακριβώς όπως έγιναν !Δεν προλαβαίνουμε να κατέβουμε το στενό και ακούμε το αυτοκίνητο να έρχεται από την Πετροπούλου , στα δεξιά μας είναι μια είσοδος πολυκατοικίας, έλα μπες εδώ της λέω, θα κοιτάξουν δεν θα μας δούνε και θα φύγουνε , σιγά μην μπούνε μέσα , δεν θα χωράει το αυτοκίνητο ! Τι ήθελα και το είπα η ρουφιάνα , ο αθεόφοβος μπαίνει μέσα ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Τσουπ , μόλις πλησιάζει με ελαφρά πηδηματάκια κι ενώ έχω σκουπίσει το μισό αυτοκίνητο ξεγλιστράω και φεύγω η Τάνια με ακολουθεί , ο μαλάκας κάνει όπισθεν , μπροστά μας η είσοδος της πολυκατοικίας μου , βγάζω τα κλειδιά βιαστικά και μπαίνουμε μέσα ! Φυσικά και είδανε που μπήκαμε , μαλακία , αλλά τι να έκανα να μην πήγαινα σπίτι μου , για τους μαλάκες!
Μετά από τόσο κυνηγητό αρχίσαμε να καπνίζουμε το ένα μετά το άλλο, είχε περάσει ήδη μια ώρα και η άλλη δεν ήθελε να φύγει ! Τελικά όταν άκουσε την πόρτα της Ζωής από απέναντι να ανοίγει , άνοιξε κι αυτή την ρώτησε αν πάει στο πάρτυ, αυτή είπε ναι και φύγανε μαζί !
Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας δεν ξανά φτιάχνω γκόμενες !

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού δεν ανέβηκε να παρκάρει "την κούρσα" (έτσι ταιριάζει λόγω του σκηνικού) στον καναπέ, δίπλα από το τραπεζάκι με τα τσιγάρα (θα έχεις, δεν μπορεί) πάλι καλά να λες! Και μη χειρότερα!! :D
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Μπράβο ρε Γεωργία μου έδωσες τρομερή έμπνευση ! Μπράβο ρε ! Από εδώ και πέρα θα είναι το καλό , να πω τι έγινε από εκεί και πέρα! Χμ… Υπόσχομαι να γράψω και την συνέχεια , και βέβαια θα γράψω πως είναι βασισμένο σε ιδέα της Γεωργίας!
Ο χρήστης Gordon είπε…
Για αυτό το λόγο δεν την έκανες θεά την έτσι; Για να τραβάει τα βλέμματα και οχι μόνο.
Μήπως να το ξανασκεφτείς πιο επαγγελματικά το θέμα λεω εγώ...
Ο χρήστης Sofogreg είπε…
Sophie, εγώ είμαι που σας ακολουθούσα με το αυτοκίνητο.
Το μαύρο sexy κολάν ήθελα, όχι τη φίλη σου. Ούτε που την είδα...
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Βρε άστα αυτά , αν ήσουν εσύ , θα έμπαινα μέσα !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ πάντως θα είμαι την επόμενη φορά.
Εχεις φτιάξει γτρομερό blog... γραφεις εντελώς διαφορετικά και σταμάτα να πίνεις (ποτά) γιατί θα σε τσακίσω... θα γράψω ενα ποστ για το αλκοολ και πώς ξέφυγα απ' αυτο...
Οι μεθυσμένες γυναίκες δεν είναι (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ποθητές...
Φιλιά μαλακιστήρι... είσαι υπέροχη... πώς το'πα; Υπέροχη!
Ε;
Υπέροχη.
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Κοιτά Μάνο μου γλυκέ , γλυκε μου Μάνο κοίτα , είπα να παίξω λίγο με την html και μου βγήκε έτσι , μια χαρά δεν έχω παράπονο καλό βγήκε ! Τώρα για το αν γράφω διαφορετικά , δεν ξέρω , εσύ το καταλαβαίνεις καλύτερα! Δεν πίνω ρε ! Ακόμα δεν έχω καταντήσει αλοολικιά αν και το έχω στο γονίδιο ! Άντε λοιπόν να δούμε , το επόμενο σφίριγμα θέλω να’ναι δικό σου :P
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Σ’ευχαριστώ sourfou,:)!
Δίκαιο έχεις gordon , μάθε τέχνη κι άσε την κι άμα πεινάσεις πιάσε την !
Ο χρήστης An-Lu είπε…
...και δεν τις αφήνεις να βάζουν τα δεκάποντα όταν πάτε για τσιγάρα!
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Καλησπέρα an-lu XA-XA
Ναι είναι κι αυτό.Που πας χρυσό μου, με την τακουνάρα??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ki otan sou lew otan katebw poia 8a mou gnwriseis olo den exeis kamia mou les... pseutroulaaaaaaaaaaaa :-P
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να μην το κάνω post στο blog (αν και δε θα μου ξεφύγει στο τέλος, θα γράψω το "Καγγουριάς το Ανάγνωσμα") άκου Sophie φάση :

Είμαι στη Λάρισα, επίσκεψη στην κολητή πέρυσι Χειμώνα (Νοέμβρης-Δεκέμβρης, κάτι τέτοιο). Είμαστε που λες, εγώ, η κολητή μουη Ελόνα και μια φίλη της η Αγγελική, αργά τη νύχτα επί κεντρικής οδού (θα σε γελάσω τώρα, σαν να λεγόταν Ηρ. Πολυτεχνείου αλλά το χέρι μου στη φωτιά χρυσή μου δεν το βάνω) επιστρέφοντας προς το σπίτι...

Σκάει λοιπόν κοντά στο φανάρι (πεζοδρό εμείς) ένα ασημί-κάτι (Peugeot θα το έλεγα, αλλά πάλι να μην το κάψω το χεράκι μ') τίγκα στον 19-άρη κάγκουρα και κατεβάζει παράθυρα : "Πού πάτε κουκλάρες? Πάμε για ποτάκι? Πω ρε μάνα μου τι κυκλοφοράει απόψεεεε". Εγώ δεν αντιδρώ (είμαι γνωστή σνομπαρία στους καγκουροκύκλους), η Ελόνα όμως το έχει το προβληματάκι της με την επιθετικότητα και του γυρίζει ένα βλέμμα "θα σου φάω το λαρύγγι άχρηστε".

Ε, προχωράμε εμείς σε οχτάρια, κάνουμε κανα βηματάκι, δύο το πολύ, ανάβει πράσσινο για τα τουτού, και ο γνωστός "οδηγός-κάγκουρας-μουράτος-τσίλικος-γκόμενος-μη-χέσω" μαρσάρει (Αυτό το πολύ έξυπνο που μαρσάρουμε "τοπικά" για να βρωμίσει η γειτονιά τον καμένο μας καταλύτη) μας πάει τρεις και μία (ήταν λίγο απότομο), γυρνάει η Ελόνα "ΝΑ ΡΕ!!" και του αφιερώνει ένα φάσκελο!

Ξεκινάει ο τύπος γκαζωμένος, και μέχρι να πεις "Κιχ" στρίβοντας προς τα αριστερά ΜΠΑΜ/ΜΠΟΥΜ/BUNG γυρνάμε, και τον βλέπουμε καρφωμένο στις λαμαρίνες από ένα εργοτάξιο (κάτι φκιάναν')...

Το γέλιο δε μπορώ να στο περιγράψω, ούτε το πόσο γέλιο καταπιέσαμε για να μη μας πάρει στο κατόπι να μας πλακώσει στο ξύλο για το φάσκελο (και καλά το φάσκελο θα έφταιγε που τράκαρε...γκαντεμιά, ναι!).

Σε παρακαλώ να συμπεριλάβεις και αυτό το στιγμιότυπο, μιας και υπάρχει και εντοπιότητα lol

Φιλάκια πολλά!

p.s. Τα γεγονότα είναι αληθινά, παρακαλείται ο οδηγός αν διαβάσει το παρόν, να επικοινωνήσει μαζί μου στο mail μου. Θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν είναι ωραίος, αλλιώς να εκμεταλλευτώ τη γνωριμία. Ευχαριστώ. Stop.
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Τέλειο –τέλειο! Γιατί βρε δεν το έγραψες στο μπλογκ σου ; Ηρώων Πολυτεχνείου είναι στο λέω εγώ με το χέρι στην καρδιά ! Πάντως , το σκηνικό που περιγράφω εγώ δεν έγινε στη Λάρισα , αν κι εκεί έχω ζήσει παρόμοιες φάσεις , α και ναι έχω τραπεζάκι και δίπλα και μπροστά από τον καναπέ όπου θες ! : )
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχα

Ε φτιάξε κανέναν gay friend next time και τότε θα σας την πέσουν τρανσεξουαλ :D

Πέρα από την πλάκα, είχε πλάκα, έπρεπε σοφακι να ήμουν σε κάποια γωνία και να σε έβλεπα, θα έλιωνα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνονόματη Γεωργία και η δικιά σου ιστορία πλάκα έχει

Μιας και είμαι αγόρι θα θέσω / θίξω το εξής ερώτημα και προβληματισμό
Αυτά του τύπου καμάκι από ότι ξέρω στις μέρες μας γίνονται μόνο στα κόκκινα φανάρια, τα παιδια αυτά ναι οκ καταλαβαίνω εν μέρη την πλάκα αλλά δεν καταλαβαίνω την συνεχεία και την επιμονή , είναι η ηλίθια αντρική αυτογνωσία θα έλεγα και φυσικά η υποτιθέμενη αντρίκεια στάση

Καμία τύχη φιλαράκο

Δημοφιλείς αναρτήσεις