Σάββατο, Μαρτίου 03, 2007

Να το κάψεις το κορίτσι …





Όπως θα έχετε καταλάβει , το τελευταίο διάστημα , δεν μ’ αρέσουν οι πολλές κουβέντες …

Ίσως να είναι από τις περιόδους που όχι απλά έχω να πω πολλά ,αλλά πάρα πολλά , απλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω . Ίσως αν κάποτε μπορέσω να τα βάλω όλα σε τάξη, να σας διηγηθώ κάτι από τις μικρές μου ιστορίες .Ίσως πάλι επέλεξα μια φορά να κρατήσω κάτι και για μένα …

Ξεκίνησα να γράφω το 2055 , είδα ότι δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση γι αυτό και δεν δημοσίευσα την συνέχεια της ιστορίας . Είναι ίσως η ωμότητα του κειμένου που δεν σας άρεσε , δεν μπορώ να ξέρω …Κλείνοντας ήθελα να σας πω μια άλλη μικρή ιστοριούλα !


Όταν πρωτοήρθα εδώ στον Πύργο , ήμουνα σχεδόν κάθε βδομάδα στις εφημερίδες !!!

Με σταματούσανε σε εστιατόρια , καφετέριες , στο δρόμο , σε πορείες , στο κυλικείο της σχολής , στη γραμματεία και με ρωτούσανε συμφοιτητές –συνάδελφοι μου για διάφορα θέματα που αφορούσαν από τα προβλήματα των φοιτητών εδώ μέχρι την καύση των νεκρών κι άλλα χίλια δυο !

Φυσικά πάντα έγραφαν τα δικά τους και όχι ότι τους είχα πει εγώ , αλλά το ζουμί ήταν ίδιο τουλάχιστον ! Εκεί που μου είχαν ανάψει τα λαμπάκια , ήταν εκείνη τη φορά για την καύση των νεκρών που εγώ είχα πει ότι είμαι υπέρ και η συνάδελφος θυμάμαι και ποια ήτανε, έγραψε ότι είμαι κατά !!! Τράβα βρες άκρη μετά … Τεσπα … Αυτή τη φορά τους είπα πολλά και τα περισσότερα τα έκοψαν δεν πειράζει! Σαν γηραιότερη με βάλανε πρώτη στη σειρά , ευχαριστώ ρε παιδιά , τι να σας πω μου κάνατε την καρδιά περιβόλι !!!!



Y. Σ Ένας άλλος λόγος που δεν γράφω είναι οι πρόβες … Σήμερα πάλι από τις 8:30 και μετά θα με χάσει ο κόσμος …Προσωπική άποψη ! Ο μοναδικός στην παρέα που είναι όχι απλά Καλλιτέχνης , αλλά καλλιτεχναράς είναι ο Θωμάς … Η Κατερίνα έχει μια υπέροχη φωνή αλλά θέλει δούλεμα …. Το είδα κριτική επιτροπή εγώ !!! Ο Θανάσης κι εγώ παίζουμε ερασιτεχνικά και αξιοπρεπέστατα , αλλά τον Θωμά δεν τον πιάνουμε με την καμία ! Εκτός από αυτό εμείς είμαστε που φέρνουμε τον κόσμο στο μαγαζί !!! Χα-χα-χα ! Οι κράχτες δηλαδή !

2 σχόλια:

Sophia Choleva είπε...

Αυτό ήταν παραλίγο να ανατιναχτεί το πιστολάκι στο χέρι μου !!! Καλά κάνω εγώ και πάω στα κομμωτήρια πια , τα πιστολάκια στα χέρια μου είναι επικίνδυνα ...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καλα να περνας και καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε!