Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2007

Η Χαρτορίχτρα


Κάποτε είχε γραφτεί για μένα , ότι βάφω τα νύχια μου , ότι μιλάω συνεχώς για ζώδια και ότι ρίχνω πασίεντζες … Εεεε! Είπα κι εγώ να μην τους βγάλω ψεύτες τους ανθρώπους !!! Την επόμενη φορά θα ανεβάσω ένα βίντεο με το να μου βάφουνε τα νύχια γιατί ομολογουμένως δεν τα βάφω , άρα δεν ξέρω, και όπως και να το κάνουμε θέλω να σας δείξω καμιά καλή τεχνική , εγώ δεν βγάζω σκάρτο πράγμα στο μπλόγκ μου ! Ε και μια μέρα θα αναλύσω και τα ζώδια !

Υ.Σ Αικατερίνη ετοιμάσου … Μια νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά σου ! Μανικιούρ –Πετικιούρ Αικατερίνη Β’!!!!

Υ.Σ

Γλένταγες στους ουρανούς
με ζάρια και χαρτιά
Και ξάφνου στα σκοτάδια μας
γκρεμίστηκες με φόρα.

Τώρα κρυώνεις και πεινάς
μ' άστο σε μας
για σένα βράζει αυτή
η άδεια κατσαρόλα

Μη δίνεις σημασία
που όλα γίναν βιαστικά
κι αν επρόλαβες να πεις
δυο τρία λόγια.

Το ξες πως είναι κερδισμένος τελικά
όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα.

Άπλωνες στα σύννεφα μια τσόχα και με μιας,
έναν αιώνα κέρδιζες
ποντάροντας μια ώρα.

Τώρα θυμώνεις , ξεφυσάς κι όλο ρωτάς
που σταματάει αυτή η άγρια κατηφόρα.

Μη δίνεις σημασία
που όλα γίναν βιαστικά
κι αν επρόλαβες να πεις
δυο τρία λόγια.

Το ξες πως είναι κερδισμένος τελικά
όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα.

Δεν πειράζει που δε σου ‘ρθε η ζαριά
τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα
Το λέει κι ένα τραγούδι που μας μάθαιναν παλιά…
Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ

Μη γκρινιάζεις που δε σου ‘ρθε η ζαριά
τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα
Το λέει κι ένα τραγούδι που μας μάθαιναν παλιά
Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ

14 σχόλια:

manosantonaros είπε...

Αυτό δεν είναι ρίξιμο χαρτιών... είναι άσκηση χιλιομετρικής απόστασης...
Πολύ ωραίο...πολύ ωραίο.

Sophia Choleva είπε...

Από ότι καταλαβαίνετε ούτε τα χαρτιά ξέρω να ρίχνω , φαίνεται από μέτρα εξάλλου , αλλά τι να κάνουμε είπαμε, μην τους βγάλουμε και ψεύτες ! Μήπως να γυρίσω ένα βιντεάκι όταν θα τηγανίζω αυγά ;

Ανώνυμος είπε...

loipon...ta comments mou einai...polu kala kata periergo tropo!!bravo sto camerawoman!!!h xartorixtra kalh einai an kai de pisteuw sta xartia!!exeis polu kalo plasarisma..lansarisma hthela na pw!!!ante kai mia mera na se doume sto prwino kafe h sto grhgorakh an proteimas kai na les thn ebdomadia prognwsh!!!

Sophia Choleva είπε...

Νίκο κόψε το δούλεμα , είπα κι εγώ θα μου αφήσει κανένα καλό comment κι εσύ με χαντάκωσες !!! Καλά να πάθεις με τέτοια που κάνεις σου αξίζει το ταξίδι με το πλοίο πήγαινε έλα από το Μπάρι μέχρι τη Μυτιλήνη για 4 μέρες , γι αυτό δεν βρίσκεις αεροπορικό εισιτήριο γιατί είσαι κακός !

Ανώνυμος είπε...

kai nai loipon h mathitria kseperna tin kathigitria!den pigan tzampa toses ateleiwtes wres stis prwhn xantres,nun playbar.irthe h wra loipon na upoklithw ston neo xortarea!oso gia ta nuxia,anakinw apo twra to mano,sta larisaika oza!h manikiourist aikaterini se xaireta kai se aspazetai!kai na thimasai...s'agapw!!!!!!!!!!

Sophia Choleva είπε...

Τι συγκίνηση ρε μωρό μου !!!! Ετοίμασε μου τη θέση στο playbar , αν δεν είχα εσένα για καθηγήτρια δεν θα πήγαινα πουθενά ! Την άλλη Πέμπτη θα είμαι Λάρισα και τώρα που έμαθες πόσο μικρός είναι ο κόσμος ετοιμάσου για μεγάλα πανηγύρια !!!Μαζί με το αρνί έχουμε να ψήσουμε πολλές καρδιές ακόμα !

Sophia Choleva είπε...

Αρνίσιες πάντα …

Ανώνυμος είπε...

nai manari mou!telika o kosmos einai sixamena mikros kai to kseroume polu kala kai oi duo.oso gia tis kardies,tis arnisies panta,pes mou pote na ksiristw kai tis kaiw amesws!min ksexnas thelw na kanoniseis mpouzoukia,giati eimaste kai deuteroklasates gomenes!ase tis mousikes skines gia tous ksenerwtous!!!!!!!!!!!1

Sophia Choleva είπε...

Πρωτοκλασάτες θες να πεις … Καλές είναι και οι μουσικές σκηνές , και όλα πρέπει να τα γευτείς, όλα … Εμείς απλά ξέρουμε να ζούμε και να χαιρόμαστε τη ζωή μας και στο βάθος και στην επιφάνεια , να μην είμαστε δήθεν αλλά αυθεντικές και ουσιαστικές σε όλα μας . Ακόμα κι όταν κάνουμε τις στραβές μας έχουμε μεγάλες καρδιές και ξέρουμε να συγχωρούμε. Μην δίνεις βάση … Και τα μπουζούκια χρειάζονται βεβαίως –βεβαίως και τα μέγαρα και όλα , για να μπορείς να έχεις άποψη να κρατάς και να απορρίπτεις. Να μπορείς να λες γουστάρω ή δεν γουστάρω . Ότι γουστάρει ο καθένας καλό είναι, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε ! Να μπορείς να σατιρίσεις ότι σε χαλάει , να μπορείς να αυτοσαρκαστείς και να τσαλακωθείς και να μην κρύβεσαι για μια ζωή πίσω από την δήθεν πανοπλία της σοβαροφάνειας σου . Το τι αξίζει ο καθένας μας άλλωστε θα το δείξει η πορεία του καθενός μας και μην ξεχνάς ότι στο τέλος ο καθένας μας θα πάρει αυτό που του αξίζει !

Ανώνυμος είπε...

Σειρά μου να σου στείλω χαμόγελο.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Loose are takes all...
Κραταω μονο αυτο!

Nicky-Athina Polymeri είπε...

χαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDDD

trelogiatros είπε...

egw exw xarisma tis kafetzous. me fwnakse enas filos ena apogeyma na tou diavasw to kafe alla eixe kanei galliko o ilithios.

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

πολύ ωραία κίνηση και άρθρωση για να χαραμίζεσαι στον ρόλο της χαρτορίχτρας. Σευχαριστώ προσωπικά γιατί μου έδωσες το κατι τις να σε γνωρίσω καλύτερα.
Σε αναμονή του νέου ρόλου σε βίντεο