Τρίτη, Απριλίου 10, 2007

Larissa

7 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Έχω σχόλιο αλλά θα στο κάνω prive χιχιχι

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

Σοφάκι, καλό το χούφτωμα αλλά δεν είδα το χέρι σου :)))

Sophia Choleva είπε...

Γεωργία έλα θάψε άφοβα τα παιδιά είναι δικά μας...Φυσικά και δέχομαι να με σπιτώσεις κουκλάρα μου, αν και μπορεί και να μην χρειαστεί … Έχω κι εγώ πολλά νέα να σου πω , βρήκα σπίτι και κέντρο κιόλας ; )Όχι αυτό που ήξερες πάντως… Θα έρθεις κι από αυτό να το εγκαινιάσεις ! Μάκιαααα! Μου έλειψες ρε κι ας μην με πιστεύεις …
Χρηστάρα μου τα δικά μου χέρια ήταν απασχολημένα … Mε το να κρατούν την κάμερα...

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

...είπα κι εγώωωω :)

Γεωργία είπε...

Σε πιστεύω!! Κι εμένα μου 'λειψες και θα σε είχα πάρει τηλ από χθες αλλά έγινε μια στραβη (πάρε μια γεύση από το blog Και θα στα πω από αύριο Live).

Αυτή ήταν η "σοβαρή" μου απάντηση. Πάρε τώρα και την "αναμενόμενη":

Εννοείται ότι σε πιστεύω! Πολύ λογικό να σου λείπω γιατί είμαι και γαμώ τα παιδιάάάά!!

χαχαχαχαχα δεν ήταν πολύ original? ;)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα μα λενε Παναγιωτη (Τακη) και ειμαι απο Καλαματα. Με εχει συναρπασσει η σταθερη σου "φωνη" στο δικτυο. Μαλλον θα γινω μονιμος αναγνωστης της "σοφιας" σου. Καλη συνεχεια...
cupid@freemail.gr

Athanassios Ghikas ready to fly like an Eagle είπε...

πάντως το αετόπουλο που έχει ανέβει κανα δυο΄φορές Λάρισα τον περασμένο χρόνο (καταλαβαίνεις για πιό λόγο. καρβουνιάρης στρατιωτικές ώρες και τουμπαλιν-τι να κάνουμε τοχουν οι λαρισαίες) του άρεσε πολύ η πόλη αν και όχι και τόσο το κλίμα (σαν μετεωρολόγος που ασχολείται)
Εγώ πολύ παλιά είχα μέινει σε κάποιον ξέδελφό μου που ήταν σε πολεμικό της αεροπορίας και τιμήσαμε ένα τσιπουράδικο το κάτι άλλο λεμε. Αξέχαστο!!