Α.Ε.Λ-ΠΑΟΚ 74-63.


Σήμερα το απόγευμα , αποφάσισα να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές , προ δωδεκαετίας δηλαδή που πήγαινα πιτσιρίκι στα γήπεδα με τον πατέρα μου .
Να’ σου τσουπ σκάει μύτη η sophie_jamaica έξω από το κλειστό της Νεάπολης, αυτή τη φορά όχι με τον father , μιας και μας εγκατέλειψε και πήγε στην Αθήνα ,χαχαχα .

Α.Ε.Λ-ΠΑΟΚ 74-63.

Για να είμαι ειλικρινής με πόνεσε η γλώσσα από τον ηλιόσπορο που κατανάλωσα , μου πήραν τα αυτιά κάτι κωλόγεροι που φώναζαν επειδή τους καταπιέζει η γυναίκα τους σπίτι και πέφτει παντόφλα , έρχονται στο γήπεδο για να βρίσουνε, καλά κάνουν δηλαδή !!!!

Τώρα τι μπορεί να περιμένει κανείς , όταν οι διαιτητές είναι Βολιώτες και τον αγώνα τον παρακολουθεί και ο Δήμαρχος Τζανακούλης , όπως επίσης και ο δήθεν εργοδότης μου από την πρακτική που δήθεν κάνω σε ένα τοπικό κανάλι !
Κατά τα άλλα είχε πλάκα , αν και βλέπω τον ΠΑΟΚ στην Α2 κι αυτό με στεναχωρεί γιατί αν και δεν υπήρξα ποτέ Παοκτζού, πάντα έτρεφα μια συμπάθεια για τον δικέφαλο του βορρά,μάλλον για τους οπαδούς του , χαχαχα!
Το βράδυ έχει bowling και νωρίς στο σπίτι , γιατί αύριο έχει δουλειά από τις 10 το πρωί , πρώτα στο Studio Silver και μετά στο Stage …

Υ.Σ Άκη σε περιμένω αύριο το πρωί με το φραπέ στο χέρι να έρθεις να με πάρεις απ’ το σπίτι !

Σχόλια

Ο χρήστης diastimata είπε…
Δεν πειράζει! Θα κερδίσουμε, τελευταία αγωνιστική. Παίζουμε με τον Άρη. Κλειδωμένων (κι όχι κεκλεισμένων) των θυρών, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση, γιατί θα χαλάσει ένα καλώδιο.
Καλάθια και ξύλο, στον πουστ...ά τον Θρύλο, που λέει κι ένα άλλο σύνθημα.

(Πώ πω! Βγήκε ο χούλιγκαν από μέσα μου)!
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Πάνε τα γαυράκια σήμερα, έτσι -έτσι ...Εγώ τρέχω και δεν φτάνω , με το edius πρώι μεσημέρι βράδυ , έτσι είναι τα ταξίδια θέλουν θυσίες!!!
Ο χρήστης Ottimista είπε…
ta gavrakia fetos ftasan ekei pou eseis den ftasate
Ο χρήστης ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε…
Hey bro'

Σου αρεσε το τελευταιο μου τραγουδακι?

Σκεφτηκα πως ναι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις