Τρίτη, Μαΐου 20, 2008

Για το diastimata




Γιατί εκπαιδευμένοι στο οίδημα . Θα προσπαθήσω να το πω λακωνικά αν και δεν είναι το φόρτε μου το τηλεγράφημα .Υπάρχει ένα μεγάλλοοοοο κείμενο(70 σελίδες περίπου) που το είχα γράψει εν έτη 2004-2005 . Με αφορμή κάποιο σημείο του κειμένου , έδωσα αυτό τον τίτλο σε εκείνο το κείμενο και μετέπειτα στο blog . Ο τίτλος εξέφραζε τότε καταπιεσμένα συναισθήματα και μια «υποχρέωση» , που μου επέβαλαν οι γύρω μου και εγώ τους άφηνα να κάνουν στη ζωή μου ότι θέλουν ! Όλα αυτά έχουν αλλάξει προ πολλού αλλά ο τίτλος παρέμεινε , πριν καιρό είχα ανεβάσει αυτό το κείμενο στο άλλο μου blog , χωρίς να το δώσει κανείς ιδιαίτερη σημασία, μιας και σχεδόν κανείς δεν διαβάζει το άλλο μου βλογκ, γι αυτό και το έβαλα εκεί !
Γιατί τελικά θέλει εκπαίδευση και η υπομονή και εγώ έχω αποκτήσει αρκετή στην πορεία της ζωής μου , σας φιλώ όλους και σας ενημερώνω ότι μέσα σε λίγο διάστημα το blog θα γίνει διεθνές…..

4 σχόλια:

diastimata είπε...

Σόφι μου, ευχαριστώ!
70 σελίδες -δε λέω- είναι πολλές!
Όσο για τη διεθνοποίηση του Blog, καλό κουράγιο! Είμαστε μαζί σου!

Γεωργία είπε...

Είπα ν' αφήσω μια καλημέρα, μιας και με τον χρόνο τα πάω λίγο άσχημα τελευταία...Όχι καλέ, δε γερνάω μαμά και τα λοιπά, απλά χτυπάν τα πόδια στο κεφάλι (δεν είμαι ακροβάτης, απλά είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω έλλειψης χρόνου και αυξημένων υποχρεώσεων)..Πάντως, σε έχω στο μυαλό μου τελευταία κι όλο "θα πάρω αύριο ένα τηλ" και μετά τίποτα, έρχεται το αύριο και το ξαναθυμάμαι το βράδυ που σχολάω από σχολές-πρόβες κπλ...Να δεις που μια απ' αυτές τις μέρες θα σε πάρω τηλ ξημερώματα lol

Ottimista είπε...

Διεθνές ε;
Μπράβο το αξίζεις
Καλώς όρισες

Sophia Choleva είπε...

Γεωργία μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και το δικό μου πρόγραμμα έχει γαμηθεί στην κυριολεξία !!!!Μα δεν είναι κακό αυτό γουστάρω τρελά ,άσε που με τόσο τρέξιμο ξεχνάω να φάω , αυτό κι αν είναι καλό !!!Φιλιά σε όλους , όσο για την διεθνοποίηση θα δούμε , αν προλάβω θα τα κάνω όλα !