Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2008

Zion Bus Line


Εισπνοή , εκπνοή . Ανάσα …
Η ανάγκη μου για καθημερινές μετακινήσεις , με έκανε να ξεπεράσω τον όποιο φόβο μου για το τιμόνι , αν και δεν ξέρω εκείνο τι αισθάνεται για μένα. Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μετακίνησης λοιπόν, έκαναν πιο επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση δικού μου Ι.Χ , μιας και τώρα ο αδερφός μου με φρίκη ανέχεται το αυτοκόλλητο του New killer που έχω κολλήσει στο δικό του .
Έτσι κι αλλιώς σε λιγότερο από μια βδομάδα αναχωρεί για Ιταλία και τα περιθώρια στενεύουν …

Πήρα σβάρνα λοιπόν όλες τις αντιπροσωπείες και τις μάντρες . Γερμανικά , Γαλλικά, Ιταλικά, Γιαπωνέζικα, Κορεάτικα , Αμερικάνικα ,Ισπανικά, Γιουγκοσλάβικα , μεταχειρισμένα , του κουτιού , με ταχύτητες ή αυτόματα , καινούργια και παλιά μοντέλα ,κι όμως τίποτα. για τη sophie_jamaica .
Να πω ότι είμαι και δύσκολη σε αυτά , τέσσερεις ρόδες και να τσουλάει …
Από την άλλη σκέφτομαι πως το ιδανικό μέσω μεταφοράς για μένα είναι τα κίτρινα λεωφορεία της Jamaica , πολλές φορές αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ εδώ !



Ακόμα περιμένω το τραμ που μας είχε τάξει ο κ. Τζανακούλης όταν έβαζε υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου το 1998 . Εξακολουθεί να είναι Δήμαρχος Λαρισαίων , για το τραμ ούτε λόγος . Εντάξει μπορεί ούτε τα καραβάκια να τα είδαμε να πλέουν στον Πηνειό και να μας μεταφέρουν από το ένα μέρος της πόλης στο άλλο , αλλά λιμάνι έχουμε ,όλα κιόλα !

Αντί για την zion bus line λοιπόν , τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ το Larsa bus line , δε λέω ανανεωμένος στόλος , αλλά κι εγώ με εισιτήριο κανονικό 90 λεπτά και φοιτητικό 70 , που να ισχύει μόνο για μια διαδρομή και χωρίς να εκδίδει μηνιαία κάρτα για τους μόνιμούς πελάτες του μαγαζιού , σε πάω και με ελικόπτερό , μέχρι και στα μπουζούκια αν είσαι θαμώνας και τους τα ακουμπάς σε βάζουν πρώτο τραπέζι πίστα ενώ η Larsa bus line είναι χειρότερη και από φαρμακείο !!!
Γι αυτό κι εγώ είμαι για κανένα Fiat 500!

Όποιος γνωρίζει τους Χατζηφραγκέτα (δες Φραγκιαδάκης –Χατζηγιάννης )τους ακούτε και στο gcast , να τους πείτε ότι τους ψάχνω για συνέντευξη ! Τους ανακάλυψα στο www.koiladatwntempwn.gr

8 σχόλια:

Dreamer on the Poof είπε...

Αφού έχετε και εναλλακτικές λύσεις ... !!!

Sophia Choleva είπε...

Τα παιδικά μηχανάκια ή οι τετράτροχές μοτοσικλέτες είναι η εναλλακτική λύση ; Αλήθεια τα τρακτέρ δεν τα είχα σκεφτεί …

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Very fine......

Dreamer on the Poof είπε...

...να παντρευτείς
...να κάνεις παιδάκι
και να οδηγάει ο άντρας σου!...ο)ο)ο)

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

Τα ζηλεψα τα τραγουδακια σου!!!

Ειλικρινα ομως!!!

Μετα τιμης,

Πυγμαλιων.

Sophia Choleva είπε...

Γιατί να διαιωνίσω το είδος ; Να οδηγεί ο άντρας ; Όπως στη Σύρο δηλαδή να ξεκληριστούμε οικογενειακώς μην πάω και μόνη μου σαν το σκυλί στο αμπέλι !
Καλά μιλάμε ολόκληρους δίσκους έχω κατεβάσει , είναι φρέσκο κι αυτό μαρέσει !

Menelaos Gkikas είπε...

Sofi Jamaica είπα να έρθω από το νωχελικό ημερολόγιό σου που μου αρέσει. Αυτοκίνητα?? Πράγματι είναι απαραίτητα!! Η ουσία όμως ειδικά με τα αυτοκίνητα είναι να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να σε τραβολογάνε. Μη σου κοπει και η ανάσα βρε παιδί!! Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι με πολλές και όμορφες σκέψεις!!