News&Views



Κατουριέμαι από την χαρά μουυυυ!!! Έρχεται και θα τα σπάσει όλαααααα….. Το συζητούσαμε καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα!!Το πολύ-πολύ να μας πάνε μέσα, έτσι κι αλλιώς η ασφάλειαααα….ξέρει Αφιερωμένο στη νέα μας «επαγγελματική» προσπάθεια που ξεκινάμε με το Θανάση , δεν θα είμαστε μόνοι … Αυστηρώς ακατάλληλο για ξενέρωτους ,όσο για τη συντακτική ομάδα είναι έκπληξη Κ.Α.Π.Η, δηλαδή Καυλωμένοι Αναρχικοί Πορωμένοι Ήμασταν !!!!!




Σχόλια

Ο χρήστης Menelaos Gkikas είπε…
Εμένα μία είναι η άχρονή μου ευχή για το τόλμημά σας. Just simply say it...!! That's all!!
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Είμαι στην εφημερίδα! Σήμερα αφού εκκλησιάστηκα πρωί-πρωί για να καλύψω τον εορτασμό της Αστυνομίας , πήρα σβάρνα τους γιατρούς , πραγματικά χρειάζομαι επισκευή και πέταμα!!! Αφού είπα τον πόνο μου , ας πω τώρα και για την προσπάθεια με την μοναδική μου αγάπη που ακούει στο όνομα Θανάσης Κανταράς. Πριν βρω την δουλειά στην εφημερίδα , που κακά τα ψέματα πέρα από την εμπειρία μου προσφέρει και λεφτά, (αν και πάντα το ήθελα ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποια μέρα θα έφτανε η ώρα που κάποιος θα με πλήρωνε για να γράφω!!! ),την έψαχνα λοιπόν διαρκώς και μέσα από τα παραδοσιακά μέσα για να βγάλουμε κανένα ψίχουλο όπως προείπα , αλλά και πιο ουσιαστικά κάνοντας όντως κάτι που να γουστάρω τρελά, κάτι που να είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου με φρέσκα και όχι σάπια υλικά. Το βασάνισα από εδώ το βασάνισα από εκεί, και είπα πως επειδή δυο μαζί είναι καλύτερα, πήρα τον Ιούνιο τηλέφωνο το Θανάση να του πω την ιδέα μου, και έκανα σε αυτόν την πρόταση γιατί έχει μια γαμάτη μαλακία στο κεφάλι και όλη η δουλειά μόνο σε τέτοια άτομα θα βασιστεί. Ο Τζίνο από την Πάτρα είναι επίσης ένας από αυτούες τους ανθρώπους που δεν ξέρω αν τελικά δεχθεί, αλλά θα τον ήθελα πάαααρα πολύ στην ομάδα. Δεν θέλω όλο αυτό να καταντήσει φιάσκο , αν και μερικές φορές σκέφτομαι πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει κι αυτό. Θα το λειτουργήσουμε για ένα εξάμηνο πιλοτικά να δούμε πως θα πάει, μετά όλες οι διαδικασίες για να γίνει επιχείρηση τις ξέρουμε και τις έχουμε μάθει απέξω, τώρα γιατί κάποιος να θέλει να διαφημιστή σε μας , θα μου το πει ο Θανάσης που είναι του διαφημιστικού τμήματος, χα-χα-χα! Μακάρι να είχαμε τα λεφτά για να στηρίξουμε όλο αυτό μας το πάθος, γι αυτό όλοι κάνουμε άλλες διακόσιες δουλειές με σκοπό να βάλουμε τα λεφτά μας εκεί, να αποκτήσουμε τις υλικοτεχνικές δομές, μετά όμως θα πρέπει να βρούμε και το χρόνο να ασχοληθούμε με αυτό, πότε άραγε; Θα δείξει η δουλειά με περιμένει πάλι. Άμα φτάσω στο επίπεδο να βγάζω λεφτά από αυτό θα την κάνω μια για πάντα !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ! (οταν θα αρχισετε)
ΑΝΤΕ ΘΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.....(γεια σου παλιογρια ,χαχαχαχα)
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Ωστέ έγινα παλιόγρια τώρα εεεε Τανούκο ; Δεν θα κατέβω Πύργο το Νοέμβριο θα δεις τι έχεις να πάθεις. Πες πάντως στον Κούτρα η εργασία σου στο σεμινάριο να είναι για το ανεπανάληπτο site μας, περιμένω να στείλεις την μυστική σου συνταγή , για γαλλικό που σκοτώνει ΄ξέρεις εσυ !!!!Χα-χα-χα Ακούσε εκεί το νιάνιαρο να με πει κωλόγρια!!!
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Θανάση σε παραπέμπω εδώ http://scholeva.blogspot.com/2008/03/blog-post_31.html . Τελικά εμμέσως στο είχα προτείνει πολύ νωρίτερα! Χα-χα-χα! Είδες τελικά τα γραπτά μένουν ,όχι μόνο για όσα θα προσευχόμασταν να δαγκώναμε τα δάχτυλα πριν τα γράψουν, αλλά και για τα καλά χαχαχα
Ο χρήστης Στοχαστης είπε…
Μιλάμε για κινηση ματ δλδ, μια κινηση σταθμό στην Λάρισα, με ντοκουμέντα, σκανδαλα, ιντριγκα και πολιτισμό, όλα μαζι μπουρδουκλωμενα; ουαου!
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Ναι στοχαστή μου από όλα αυτά που είπες!!!Μοναδικά πλάνα από τα σκάνδαλα του imperial και της Μανδηλαρά γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η δημοσιογραφική δεοντολογία δημιουργήθηκε μόνο για να μην τηρείτε! Η πρώτη μας συνέντευξη επίσης θα είναι από τον Γκουσγκούνη τι πιο cult; Μόλις τελειώσω από γιατρό έλεγα να πάμε για καφέ, αλλά σε αφήνω στα χέρια της Κρητικιάς ! Πάντως δεν είναι ένα site για τη Λάρισα μην τον μπερδεύεις, είναι πανελλήνιας εμβέλειας ,βέβαια , μετά θα έχει έδρα στον Πειραιά !!!! Χα-χα-χα!!! Σμάκ

Δημοφιλείς αναρτήσεις