Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2008

Παρελθόν




<
Τώρα είμαι σε χειρότερη κατάσταση!Το videaki τραβήχτηκε και ανέβηκε στο YouTube 3 Οκτωβρίου το 2006 στον Πύργο Ηλείας!!!


Το τελευταίο video είναι αφιέρωση της Μυρσίνης για μένα, μόλις μου το έστειλε στο MSN, από τη μακρινή Γλασκόβη… Πες στην Κατερίνα πως μαζεύω βαλίτσες και έρχομαι… Αααα Μυρσίνη έχω ακόμα εκείνο το γράμμα που μου είχες γράψει στο σχολείο με κόκκινο στυλό θα το σκανάρω και θα το ανεβάσω στο blog!!!!

Πάνω πάνω το ιστορικό γράμμα!

5 σχόλια:

myrsini είπε...

to dhmosieuses teluika roufiana...etsi k h apostash apaloifetai..opws akrivws ta grafw to 2003..idia k aparalaxth...apla aythentikh..;)

Sophia Choleva είπε...

Είμαι ρουφιάνα είναι γεγονός, όσο για το ζελέ κορμάρα σαγιονάρα είναι γραμμένο σε ένα τοίχο στα Χανιά και το απαθανάτισα τον Μάρτιο που είχα πάει για πολλοστή φορά νομίζω το σύνθημα τα λέει όλα ΖΕΛΕ ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

an einai eykolo, anebase stin kentriki selida to akoloutho....

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΒΛΕΨΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ!Αυτό έμαθα σήμερα…. Οπατέρας μου είχε ένα όγκο εμφανή εξωτερικά, στο κεφάλι. Ένας χειρούργος είχε εκτιμήσει ότι είναι αιμάτωμα, ενώ ήταν όγκος! Συνέστησε δε να μην γίνει αξονική τομογραφία!

Νοιώθα ξεκρέμαστος, γιατί ήδη του χει φάει το κόκκαλο, έκανε μετάσταση στα πνευμόνια και στα επινεφρίδια και απ ότι λένε το επόμενο βήμα είναι ο εγκέφαλος!

Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ξέρει για το συγκεκριμένο; έχει κάποιο γνωστό με τα συγκεκριμένα που να χει σωθεί;
Ξέρει κανείς αν επιδέχεται ακτινοβολία ή κάτι σχετικό το κρανίο;

Όποια γνωση σας θα είναι σημντικό όπλο για μένα! Γιατί μετα με βλέπω να παίρνω κανονικό όπλο!

info.belarisa@gmail.com
http://belarisa.wordpress.com

όποιος μπορεί να βοηθήσει….

Ανώνυμος είπε...

perasa simera apo tin kosmos.... itane mia kopela pou sou emiaze isws kai na souna esi alla sti tholoura mou den eixa oreksi na milisw... eyxaristw gia ti dimosieysi...

Sophia Choleva είπε...

nai nai egw hmouna!!!!