Χάσαμε το τρένο


Τρέλα η ζωή είναι τρέλα όσο σκέφτομαι ότι το Πάσχα θα ανηφορίσω με ένα κοκορέτσι στον ώμο για Γλασκώβη και ότι σε μια εβδομάδα θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη μετά από 2 χρόνια που την απαρνήθηκα. Ναι δυο χρόνια, γιατί δεν μετράω τις φορές που πήγαινα στο Μακεδονίας κατευθείαν για να φύγω, ούτε για λίγες ώρες που είχα ανέβει στο μέγαρο.

Έχασα πολύτιμο χρόνο και τώρα τρέχω και δεν φτάνω, υποτίθεται ότι ανεβαίνω για να βρω δουλειά, αλλά ας μην πω γιατί ανεβαίνω, χα-χα-χα!

Το τρένο το χάσαμε, δε μπορεί κάποιο άλλο θα περνάει ….

Σχόλια

Ο χρήστης Axis Mundi είπε…
Αρκεί που ανεβαίνεις. Η Θεσσαλονίκη είναι αναμφισβήτητα η πιο όμορφη απο τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Όσο για το κοκορέτσι στον ώμο, θα μπορούσε να είναι και χείροτερα :)
Την καλησπέρα μου
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Χα-χα-χα!!! Εμένα μου λες; Πάντα υπάρχουν και χειρότερα. :) Ναι από τη Θεσσαλονίκη έχω πάντα μέσα μου ωραίες μυρωδιές ! Εσύ που βρίσκεσαι στο χάρτη ;
Ο χρήστης Axis Mundi είπε…
Εγώ στην "μαγευτική" γκουχ γκουχ Αθήνα βρίσκομαι... :)
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Μα γιατί το λες και η Αθήνα είναι «πλανεύτρα»… Σε αφήνω πάω να φτιάξω καφέεεεε….Καλή σου μέρα
Ο χρήστης Γεωργία είπε…
Αμάν ρε κοριτσάκι μου!! Όλο "ανεβαίνεις"...Κατέβα και λίγο να σε δούμε κι εμείς!! :D
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Χα-χα-χα… Όπου κι αν κοιτάξω η Αθήνα με πληγώνει, χα-χα-χα, γι αυτό δεν έρχομαι, εκτός αν αποφασίσετε με τη μάνα σου να με υιοθετήσετε , τότε θα κατέβω!!!! Τι κάνεις ρε κουκλάρα μου, εγώ μαζεύω τα κομμάτια μου, μπας και κάνω τίποτα από εδώ και πέρα!!! Ααααα ήρθα στην Αθήνα και έκατσα για μια ώρα στο σταθμό Λαρίσης, γιατί είχα πάει Πάτρα και με είχανε αποκλείσει οι αγρότες !!! Σταθμό Λαρίσης, δες το βιντεάκι πάνω και θα γελάσεις !

Δημοφιλείς αναρτήσεις