Γιατί είμαι fit


Μπαίνω στο γυμναστήριο με χαμόγελο, κάνω την εγγραφή για ένα μήνα, το βρίσκω απόλυτα λογικό για έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με το άθλημα και γενικά με οποιοδήποτε άθλημα Ολυμπιακό ή μη, εκτός από το τάβλι και το σεξ, το πρώτο κιόλας το έχω κόψει εντελώς, όπου να’ ναι θα κόψω και το δεύτερο με τους ρυθμούς που τρέχω και δεν εννοώ στο διάδρομο του γυμναστηρίου!

Τώρα είμαι στη δουλειά, έχω πεθάνει από το κρύο, και από το πιάσιμο παντού, κι όσο θυμάμαι την χθεσινή ερώτηση της γυμνάστριας «Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες γυμναστική Σοφία;» Ίσως στην προηγούμενη ζωή, ήθελα να της απαντήσω

Ο χώρος αν και καινούργιος σχεδόν γνώριμος, δηλαδή όπως κάθε γυμναστήριο , όπως και σε αυτό που πήγαινα πριν κάτι χρονάκια από τον Ιούνιο του 2007 δηλαδή.

Το να πας γυμναστήριο με τον γκόμενο σου, δεν είναι τόσο καλή ιδέα, ειδικά αν δεν έχει περάσει πρώτα τα τεστ:
1.Με γνώρισε με μαγιό στην παραλία και μου την έπεσε εκεί, άρα έβλεπε τι έπαιρνε, ουδέν λάθος αναγνωρίζετε μετά, χεχεχε
2.Έχουμε ξυπνήσει μαζί πάνω από 100 φορές
3. Με έχει δει με κατσαρά μαλλιά μετά από μπάνιο στη θάλασσα και χωρίς πιστολάκι
4. Με έχει ανεχτεί με περίοδο, μου έχει φέρει θερμόμετρο ενώ ήμουνα άρρωστη, έχω ξεράσει σε λεκάνη στα πόδια του.
5.Με έχει δει με καυλόσπυρο και του άρεσα, έχει ξυπνήσει και με έχει δει με ανοιχτό το στόμα να μου τρέχουν τα σάλια και πάλι με λέει ομορφιά μου και θεά....


Αν έχετε περάσει τα παραπάνω στάδια, δεν είναι και τίποτα να τρέχετε στους διπλανούς διαδρόμους, να σας βλέπει να λιώνετε στον ιδρώτα, καλύτερα βέβαια αυτό να συμβαίνει όταν βρίσκεστε από πάνω του.

Έτσι κι εγώ χθες αφού πέρασα όλα τα παραπάνω τεστ, αποφάσισα να ακολουθήσω το Γιάννη στο γυμναστήριο που πήγαινε, τα δυο πεταχτά φιλάκια από όργανο σε όργανο ήταν αρκετά ώστε ο αρσενικός να περιχαρακώσει τα σύνορα του και να πει επππ, αυτή είναι δικιά μου αλλά και να κάνει την γυμνάστρια να μας δουλεύει ψιλό γαζί, και τον γυμναστή να μου την πέφτει ασύστολα. Βέβαια νομίζω πως αυτή είναι γραμμή πολλών γυμναστηρίων, δηλαδή βάζουμε έναν ωραίο γκόμενο να την πέφτει στις καημένες για να ξανάρχονται και να νιώθουν και λίγο γυναίκες!

Ναι θα ξαναπάω και σήμερα και όσο αντέξω, και δεν θα νιώθω καθόλου άσχημα, ούτε με τους σφίχτερμαν , ούτε με τις γυμνασμένες γκομενίτσες, εγώ θα πάω εκεί δίπλα στις γεροξεκουτιασμένες πενηντάρες και θα το παίζω fit και θα βλέπω και λίγο το μωρό μου, που με αυτά και με αυτά καταντήσαμε να βλεπόμαστε στο γυμναστήριο ή να βρισκόμαστε κοιμισμένοι!

Όπως και να το κάνεις όμως ο άνθρωπος δεν αλλάζει, μετά το γυμναστήριο και ένα καλό μπάνιο βγήκαμε στο hobo για αναζήτηση λίγου φτηνού αλκοόλ…

Σήμερα, όπως κάθε μέρα στο πόδι από τις 7 , να πίνω φραπέ να έχει πάει ήδη 9:30 και να μην μπορώ να ξυπνήσω …

Υ.Σ Σε λίγους μήνες έρχονται στο blog, ημίγυμνες φωτογραφίες μου, με το γυμνασμένο μου κορμί, χαχα, έτσι τα λέω αυτά μπας και έχουμε κανένα κλικ παραπάνω!

Σχόλια

Ο χρήστης George είπε…
Mporw na kanw apo twra "CLICK"? :-p
Ο χρήστης Dimos El Grec είπε…
Καλημέρα Σοφία!
Νταξ, από το ποστ χαλαρά φαίνεται ότι δεν έχεις καθόλου κόμπλεξ. Δεν ξέρω καν αν έχεις παραπάνω κιλάκια ή αν πας απλώς για να γυμναστείς.
Αν έχεις όμως, για να σε φτιάξω παραπάνω, δες και αυτό...
http://www.foreignpress-gr.com/2009/09/blog-post_03.html
Καλά να περνάς και με τον δικό σου, και στο γυμναστήριο!
Ο χρήστης Dimos El Grec είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Καλημέρα και σε σένα dimostheni K,ναι έχω κιλάκια αλλά ευτυχώς είμαι καλύτερη από τη Μίλερ, χεχε άρα είμαι έτοιμη για φωτογράφιση!Γυμναστήριο δεν ξέρω ακριβώς για ποιο λόγο πάω, και καλά για να φτιάξω κορμί, χαχαχα!
Ο χρήστης Borg είπε…
xaxa
pes mou thn ali8ia pls
gimnastirio pas gia na exeis oreo kormi h antoxes? :P

sovara twra, koita na min einai mono enas minas alla na pas olo to xeimona me ekseresi sta taksidia mas ;)
Ο χρήστης Borg είπε…
xaxa
pes mou thn ali8ia pls
gimnastirio pas gia na exeis oreo kormi h antoxes? :P

sovara twra, koita na min einai mono enas minas alla na pas olo to xeimona me ekseresi sta taksidia mas ;)
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Χα,χα,χα από αντοχές δεν είχα ποτέ πρόβλημα , τώρα απλά μπορεί και να έχω περισσότερες , βασικά τώρα πέρα από την πλάκα κι εγώ αυτό θέλω ρε συ να πάω γυμναστήριο όλο το χρόνο, μα λιγότερο δεν θα έχει και νόημα αφού δεν νομίζω να δω αποτέλεσμα και όχι για να χάσω κιλά, απλά να σφίξω λίγο, άντε έλα κι εσύ από σήμερα ξεκινάει και μαθήματα αερόμπικ και kickboxing και άλλες βλακείες !!!! Άντε πότε θα έρθει η Παρασκευή ….
Ο χρήστης Εξύμνoς είπε…
klik klik
klik!!!!

Χαχαχα!!! Καλη συνεχεια με το γυμναστηριο και καλο φθινοπωρο!!!
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
Εεεε τι μόνο 3 κλικ?χεχε Thanks για τις ευχές και για τα κλικ :P
Ο χρήστης Sophia Choleva είπε…
http://www.youtube.com/watch?v=P59TdBUJsvI χαχα δείτε εδώ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις