Δευτέρα, Ιουλίου 05, 2010

Ίδια ράτσα

Γιατί οι άνθρωποι έχουν αυτή την βλακώδη ανάγκη να ανήκουν κάπου ;

σ.χ

3 σχόλια:

Sophia Choleva είπε...

όπως είχε πει και ο Αριστοτέλης, για να είναι μόνος του κάποιος, είναι ή θεός ή θεριό... σχολιάσε η φίλη μου η Μαριλένα στο fb μου. Η απάντηση μου ήταν η εξής
Σωστός ο Αριστοτέλης. Απλά σκέφτομαι ότι αυτό το «κάπου» ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε προδώσει, αλλά να μου πεις μέχρι και ο ίδιος σου ο εαυτός μπορεί να το κάνει!

Απλά αν έρθει ποτέ η ώρα να απολογηθώ για κάτι και σε κάποιον , θα είναι μόνο για μένα.. Δεν ξέρω , δεν ξέρω, δεν μπορώ ούτε να εκπροσωπώ κανέναν , ούτε να με εκπροσωπεύουν . Πρόβλημα το ξέρω, εντάξει το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ενταχθείς σε μια ομάδα ανθρώπων που πάνω κάτω έχετε τις ίδιες απόψεις για τη ΖΩΗ , πολύ δύσκολο κι αυτό για μένα ή να μπεις σε μια ομάδα που έχετε ίδια συμφέροντα , ε με το που μπαίνει μέσα αυτή η λέξη τα γαμάει όλα.
Θεός δεν είμαι σίγουρα, θεριό δεν ξέρω, αλλά αγρίμι που λέει και ο φίλος μου ο Αλέξανδρος μπορεί …

Υ.Σ Κι όσο για τον Ρασταφαριανισμό, τον Χαϊλέ Σελασιέ ( Jah) δεν πιστεύω καθόλου μα καθόλου και δεν τον ασπάζομαι σε καμία περίπτωση άσχετα αν πολλές φορές χαριτολογώντας τον επικαλούμαι λόγω του Bob Marley και της Reggae , πιστεύω στο Bob που πίστευε στο Ρασταφαριανισμό , αλλά δεν πιστεύω τον Ρασταφαριανισμό, δεν πιστεύω δηλαδή ότι όταν καπνίζεις μαύρο το κάνεις για θρησκευτικούς λόγους, κλπ κλπ ούτε ότι ο οι μαύροι αποτελούν μετενσάρκωση των Ισραηλιτών

Γιώργης Σαράτσης είπε...

Γιατί δεν ξέρουν...

Sophia Choleva είπε...

Χα, χα γιατί από τότε που πρέπει για να βρεις το δίκιο σου, να διεκδικείς τα δικαιώματα σου ή έστω να βρεις μια δουλειά, να ανήκεις κάπου, ε τότε όντως η θεός θα είσαι ή αγρίμι.. Χε,χε δίκαιο έχεις Alastor, απλά και καθαρά. Γιατί δεν ξέρουν!