Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

2nd TRIBUTE TO THE LEGEND



One Love Reggae Ideas proudly presents:

BOB MARLEY:
A TRIBUTE TO THE LEGEND
Μια βραδιά φόρος τιμής στον μεγάλο μουσικό.


Σάββατο 28 Απριλίου, Μύλος Club – Λάρισα.

Στις 28 Απριλίου έρχεται και στη Λάρισα το μεγαλύτερο μουσικό event της άνοιξης. Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία η One Love Reggae Ideas παρουσιάζει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Bob Marley Tribute. Μια βραδιά αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην προσωπικότητα που σφράγισε με το ταλέντο της μια ολόκληρη μουσική σκηνή.

Στις 6 Φεβρουαρίου που μας πέρασε συμπληρώθηκαν 67 χρόνια από τη γέννηση ενός από τους σπουδαιότερους μουσικούς του πλανήτη και του μεγαλύτερου που ανέδειξε η Τζαμάικα, του ασύγκριτου, αξεπέραστου, αδιαμφισβήτητου ηγέτη ακόμη και μετά θάνατον της reggae σκηνής Bob Marley. Με αφορμή την γενέθλια ημερομηνία η One Love Reggae Ideas διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά ένα Special Tribute Live προς τιμή του, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο και για πρώτη φορά το μεγάλο αφιέρωμα θα παρουσιαστεί στη Λάρισα, στο club του Μύλου. Μια βραδιά γεμάτη αγάπη, ενότητα, ελευθερία, μια νύχτα γιορτής γεμάτη από τη μουσική και τα μηνύματα του Marley.
Φέτος θα μας τιμήσει με την παρουσία του ένας παλιός συνεργάτης του Bob Marley, μια από τις σπουδαιότερες μορφές της reggae κι ένας από τους ιστoρικότερους και καταλυτικότερους κιθαρίστες της Τζαμάικα ο σπουδαίος Earl "China" Smith. Ο Smith αποτελεί τον εμβληματικότερο κιθαρίστα της Τζαμάικα. Έχει συνεργαστεί με ιερά τέρατα της reggae όπως Bob Marley, Lee Perry, Burning Spear, Soul Syndicate band, Max Romeo κ.α., έχοντας ηχογραφήσει με όλους αυτούς περισσότερους από 500 δίσκους με κυκλοφορία παγκοσμίως.
Μαζί του από τη reggae εγχώρια σκηνή θα βρίσκονται μαζί μας οι: Stefanatty (One Drop Fwd) | Σταύρος Νταντούς | Sistah Stella | Jah Love Maria

Επίσης, μια μεγάλη ομάδα ελλήνων μουσικών και τραγουδιστών φτιάχνουν όλοι μαζί την ειδική ομάδα έκπληξη της βραδιάς που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Marley.

Georgia [Μπλέ] | Γιώργος Δημητριάδης | Σοφία Κουρτίδου | Άλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος | Σοφία Παπουλάκου

Κοντά μας θα είναι κι ο Jahcoustix. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής reggae σκηνής. Έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους με πιο πρόσφατο το ΄Crossroads’. Τα 2 τελευταία χρόνια είναι συνεχώς σε tour μαζί με τον φίλο του superstar της reggae Gentleman και θεωρείται μία από τις πιο ολοκληρωμένες καλλιτεχνικά παρουσίες στη γερμανική σκηνή, σήμερα.

Για τους Λαρισαίους Jah Love Maria, τα λόγια είναι περιττά. Η μουσική τους συνδυάζει τις επιρροές από τους ήχους της Καραϊβικής με τον Ελληνικό στίχο, έχοντας πάντα για οδηγό, τους μεγάλους κλασικούς της Reggae. Εκτός από αγαπημένα και γνωστά κομμάτια σε διασκευές, παρουσιάζουν όλα τα προγενέστερα και νέα δικά τους τραγούδια, με τον χαρακτηριστικό προσωπικό τους ήχο. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις οι Jah Love Maria θα σου “επιβάλλουν” το καλοκαίρι, την καλή διάθεση, το κέφι, τον..προβληματισμό με τους στίχους τους, προκαλώντας τους πάντες για χορό μέχρι τελικής πτώσης. Όλα τα μέλη τους είναι παλιοί στο χώρο και μετράνε χιλιόμετρα στις ζωντανές εμφανίσεις με διάφορα σχήματα. Από το 1994 που δημιούργησαν τους Jah Love Maria, έχουν εμφανιστεί σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Να τονίσουμε ότι μέρος των εσόδων και των δύο εκδηλώσεων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Κόντρα λοιπόν σε όλα όσα θέλουν να μας στερήσουν τη διάθεση για χαρά, χορό και ψυχική ανάταση ο Bob Marley μας δίνει την αφορμή για ένα party που θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα τελειώσει έχοντας περάσει από εξαντλητικούς ρυθμούς μέχρι χαλαρές μελωδίες με στίχους που μιλούν στην ψυχή σε μια ανεπανάληπτη tribute βραδιά.
.

Reggae Artists:

Special Guest: Earl "China" Smith
[The legendary Bob Marley’s guitarist]

JAHCOUSTIX

Stefanatty (One Drop Fwd) | Σταύρος Νταντούς | Sistah Stella | Jah Love Maria


Special Guests

Georgia [Μπλέ] | Γιώργος Δημητριάδης | Σοφία Κουρτίδου | Άλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος | Σοφία Παπουλάκου


Σάββατο 28 Απριλίου 2012
Μύλος Club
Λάρισα, Γεωργιάδου 53, Μύλος του παπά

Είσοδος Κοινού: 21:00

Προπώληση Εισιτηρίων:
Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57 – Τ: 2410-549326

Προπωληση: 13 €
Ταμειο: 16 €


‘Get Up, Stand up, don’t give up the fight’


Δεν υπάρχουν σχόλια: