Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012

Φαλλικός Κόσμος

ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΚΗ

( του φίλου, του συμφοιτητή ,του πολυτάλαντου αυτού πλάσματος  που μου άνοιξε το σπίτι του και με φιλοξένησε στην Αθήνα, που καθότανε δίπλα μου στα θρανία, που μοιραστήκαμε τα βράδια μας και τα μυστικά μας στη Φλώρινα, ακόμα και το ίδιο δωμάτιο ένα βράδυ που αποτύχαμε να περάσουμε τα σύνορα. Φίλε Γιώργο συνέχισε να γράφεις, να ζωγραφίζεις και φυσικά να υπάρχεις δίπλα μας)


Ελεύθερη μεταγραφή και μετάφραση του κειμένου(Γυάλινος Κόσμος- Τέννεση Ουίλλιαμς) σύμφωνα με το ύφος του, τις νέες εξελίξεις και απαιτήσεις της εποχής.
Με τις φαλλικές αναφορές φιλοδοξεί να δείξει την άνοδο και πτώση της πατριαρχίας.
Επίσης αντιστρέφει τις κλασσικές αντιθέσεις σώματος και πνεύματος, αποσεξουαλικοποιεί το σώμα, το αναπαριστά ως «σκεπτόμενο σώμα γεμάτο μνήμη»
και αναδεικνύει την παραμελημένη «σεξουαλικότητα του εγκεφάλου». 
Λόγω των έντονων ψυχαναλυτικών αναφορών κρίνεται ακατάλληλο για ανηλίκους. Καλή ανάγνωση.
[Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ανάβει πούρο και ξαπλώνοντας προς τα πίσω αρχίζει να χαϊδεύει τα αχαμνά του,
ενώ χαμογελά στη ΛΑΟΥΡΑ τόσο πονηρά που την κάνει να κοκκινίζει σαν παντζάρι.
Αυτή παραμένει δίπλα στο τραπέζι, παίρνει έναν δονητή απο τη συλλογή της και αρχίζει να τον σφίγγει στα στήθια της για να σβήσει την επιθυμία της.]
ΒΛΑΣΣΗΣ [αναμμένος, μετα απο μερικές ρουφηξιές]: Τί έκανες μετά το νηπιαγωγείο;
[εκείνη έχει αλλού το μυαλό της]
Ε;
[η ΛΑΟΥΡΑ προτάσσει τα γεμάτα χείλη της]
Λέω, μετά το νηπιαγωγείο τί έκανες, ΛΑΟΥΡΑ;
ΛΑΟΥΡΑ: Τίποτα το ασυνήθιστο
ΒΛΑΣΣΗΣ: Όλο και κάποια αταξία θα έκανες...
ΛΑΟΥΡΑ: Αχ, ναι, ναι...
ΒΛΑΣΣΗΣ: Όπως;
ΛΑΟΥΡΑ: Έπαιζα το γιατρό με τον Γιωργάκη.
ΒΛΑΣΣΗΣ: Και πώς ήταν;
ΛΑΟΥΡΑ: Μμμμ, όχι όπως ήθελα - Αναγκάστηκα να σταματήσω - δε μ'έκανε να τελειώσω-
[Ο ΒΛΑΣΣΗΣ γελάει πονηρά]
ΒΛΑΣΣΗΣ: Ενώ τώρα;
ΛΑΟΥΡΑ: Τίποτα φοβερό. Και μή νομίζεις οτι όλη μέρα τη βρίσκω μόνη μου. Η συλλογή μου απο καουτσουκ παίρνει πολύ χρόνο. Το λάστιχο απαιτεί φροντίδα.
ΒΛΑΣΣΗΣ: Πώς είπες - καουτσούκ τί;
ΛΑΟΥΡΑ: Συλλογή - Εχω μία- [ χαιδεύει τα στήθια της και κοιτάζει προς το παντελόνι του με έντονη περιέργεια]
ΒΛΑΣΣΗΣ [Αυταρχικά]: Ξέρεις τι πιστεύω οτι σου χρειάζεται; Αγριο σεξ![...] Όλοι μπορούν να τελειώσουν.
Ορισμένοι πολλές φορές. [ Με απέραντο ναρκισσισμό κοιτάζεται στον καθρέπτη.].
Απλά πρέπει να βρείς τον κατάλληλο!

[...]
ΛΩΡΑ: Αχ, ναι, ναι.
ΒΛΑΣΣΗΣ: Γιατί πιστεύω στο μέλλον του καουτσούκ![φτάνει σε απόσταση αναπνοής απο τη ΛΑΟΥΡΑ]. Γιατί θέλω να προετοιμάσω το έδαφος.
Να μπώ με ευκολία. Έχω ήδη ετοιμάσει και μία σειρά απο πλαστικές κούκλες... Με φόρα - [ η ανάσα του εχει γίνει βαριά]. Καουτσούκ - αχ! Δέρμα - μμμ! 
Μαστίγια - τσαφ τσούφ! Αλυσίδες - γκρινκι γκριν! Ιδού οι βάσεις του καλού σέξ!
[ Η στάση του είναι πολύ αυταρχική. Η ΛΑΟΥΡΑ τον επιθυμεί τόσο που ασυναίσθητα ανοίγει διάπλατα τα πόδια της μεσα στην απόλυτη καύλα. 
Εκείνος ξαφνικά γλύφει τα χείλη της]
Τωρα θα νομίζεις οτι σε θέλω σαν τρελός!
ΛΑΟΥΡΑ: Αχ, ναι , ναι...
ΒΛΑΣΣΗΣ: Ελα , η σειρά σου τώρα. Τι σου αρέσει πιό πολυ;
ΛΑΟΥΡΑ: Να, όπως είδες, η συλλογη μου απο φαλλούς...

4 σχόλια:

Menelaos Gkikas είπε...

Μίλησα τελικά με την Angellight για το πρόβλημα που σου έλεγα και συνειδητοποίησα κάτι που υπάρχει από την πιο μικρή μέχρι την πιο σπουδαία ιστοσελίδα, είναι θέμα Browser. Αυτό στο θεατή δεν έχει καμία διαφορά, βλέπουν τα πάντα απλά στον IE9 το κουμπάκι του τουίτερ εμφανίζεται μισό. Από εκεί και πέρα πάντα όταν φτιάχνουμε ιστοσελίδες τις εξετάζουμε και στους 5 Browser για να δούμε που σπάνε. Η εγκατάσταση, που καμία σχέση δεν έχει με το θεατή, γράφει δεν υποστηρίζουμε πχ Opera. Με άλλα λόγια αν και τα ημερολόγια μου παντού εμφανίζονται γιούπι, το BackEnd που αφορά τον Administrator εμφανίζει σε κάποια προγράμματα περιήγησης προβλήματα. Πολλές φορές συμβαίνει αυτό, διορθώνουμε όπου μπορούμε, περιμένουμε να αναβαθμιστούν, προβληματικός Browser και άλλα πολλά. Έτσι λοιπόν τώρα χρησιμοποιώ τον πολύ πιο οργανωμένο σε σχέση με το Chrome, που είναι ο Mozilla Firefox...!

Menelaos Gkikas είπε...

ξανά, διότι όταν θέλουμε να φτιάχνουμε κείμενα αεροδυναμικών προδιαγραφών από άποψη βίντεο, φωτογραφίας, αυτά τα πράγματα ως κώδικας έχουν και το ανάλογο κόστος. Όταν κάποιοι έχουν μάθει visual καταστάσεις στου κασίδη το κεφάλι, πρόβλημα. Διότι εμένα μου είπε η Angellight ότι τον κώδικα πχ τον γράφουμε σε ένα Dreamweaver, έχουμε το κείμενο, έχουμε το βίντεο και απλά τα ανεβάζουμε στον Blogger. δεν τα κάνουμε όλα εικονικά και χειροκίνητα. κάτι άλλο. χρειάζονται στην επαγγελματική μου ιστοσελίδα η εντολή "αγκύλες σλας πε" και στον Blogger η εντολή "αγκύλες σλας ντιβ" για να μην εμφανίζεται η πρώτη γραμμή όχι από κάτω αλλά κολλητά στο κάτω μέρος του βίντεο. όταν δεν είναι δική σου η ιστοσελίδα δεν μπορείς να κάνεις πειράματα. ακόμα και στον Mozilla Firefox χρειάζομαι μία ιεραρχία κινήσεων για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα. εάν όμως δεν θέλουμε να πετάξουμε Browser, πέρα από τον Opera (όπερα δεν ήθελες?) που λέει ότι δεν τον υποστηρίζουν, πρέπει να αρχίσω να γράφω με άλλη λογική. καλό σου απόγευμα.

Menelaos Gkikas είπε...

χρειάζεται και ένα "αγκύλες μπι αρ σλας"

Menelaos Gkikas είπε...

λέγονται angle brackets και θυμίζουν κβαντομηχανική!