oNe LoVe



Γράφει η Σοφία Χολέβα. 

Αγαπημένε αναγνώστη του ArtandCity καλή σου εβδομάδα, με μια μέρα καθυστέρηση βέβαια! Τι να κάνουμε; Είχαμε και απεργία, που εδώ που τα λέμε η δικιά μας γενιά σε μόνιμη απεργία έπρεπε να ήτανε με αυτά που μας κάνουνε αλλά προς το παρόν μας έμεινε η μόνιμη ανεργία αμανάτι. Με την ανεργία αγκαζέ ή με την επίσχεση εργασίας στο τσεπάκι δεν μας μένει ούτε ψιλό να πιούμε ένα ντεμοντέ φραπέ, γλυκό, με γάλα στην post square!


Όσες πίκρες κι αν μας γέμισαν, σίγουρα έχουμε και κάτι καλό σε τούτη τη χώρα. Τον ΉΛΙΟ και όπως καταλάβατε , το καλοκαίρι δεν έφυγε, χαροπαλεύει ακόμη! Μπορεί οι βροχές της περασμένης εβδομάδας να μας έκαναν να μελαγχολήσουμε για λίγο αλλά ευτυχώς δεν κράτησαν για πολύ.

Ο φθινοπωρινός ήλιος έχει τις χάρες του, σου χαιδεύει την πλάτη σαν καλός φίλος ενώ εσύ ρουφάς την καφεδιά σου, χωρίς να σε καίει, χωρίς να ιδρώνεις και να υποφέρεις . Οι κύριοι μετεωρολόγοι μας λένε πως αυτός ο καιρός θα κρατήσει σίγουρα μέχρι το σουκού που έρχεται με λιακάδες και τέτοια και τον υδράργυρο να φτάνει τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου δηλαδή από 89,6 με 95 βαθμούς Φαρενάιτ!

Για επιδρομή στα παράλια και μπάνιο δηλαδή,τουλάχιστον για τους πιο θαρραλέους. Ξέρετε, όσα προβλήματα και να έχουμε, όταν αυτός ο ήλιος σου ζεσταίνει την πλάτη δεν είναι υπέροχα; Κι αν δεν θες θάλασσα, πήγαινε ποτάμι και αν δεν θες ποτάμι πήγαινε παζάρι κι αν δεν θες παζάρι, πήγαινε απεργία και αν δεν πας απεργία γιατί όπως είπαμε και πιο πάνω είσαι συνέχεια στην ανεργία βγες και λιάσου στην βεράντα σου και θα δεις πως αλλάζει η ψυχολογία.

Κι αν δεν φτιάχνει ούτε έτσι, κάνε ένα κλικ στο ArtandCity και δες τι κινείται στην πόλη, δες πως υπάρχει πολιτισμός ακόμα, δες πως κάποιο εκεί έξω και εδώ μέσα τον κρατούμε με νύχια και με δόντια, δες πως υπάρχουν ακόμη νέοι άνθρωποι έτοιμοι να δημιουργήσουν κάτι ενάντια στην μιζέρια του σήμερα.

Καλή δύναμη και καλό υπόλοιπο εβδομάδας εύχομαι σε όλους μας :)


πηγή: Art and City: oNe LoVe. http://artandcity.blogspot.com/2012/09/one-love.html#ixzz27URobD00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις