Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Έεεερχεται με λίγη καθυστέρηση βέβαια




Αγαπητοί αναγνώστες και συμπλόγκερς όπως σας είχα ανακοινώσει και σε παλαιότερη ανάρτηση μου από το τεύχος Οκτωβρίου ξεκινάει και επίσημα η συνεργασία μου με το περιοδικό Imagine.  Από τις 9 Οκτωβρίου και κάθε μήνα λοιπόν στις 9 θα μπορείτε να διαβάζετε τη μόνιμη μου στήλη στο περιοδικό  ή μήπως όχι στις εννιά; 

Το Imagine είναι το πρώτο αυτόνομο free press περιοδικό στη Θεσσαλία. 

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό περιοδικό γνώμης,
 με στήλες που υπογράφουν κορυφαίοι δημοσιογράφοι, επιστήμονες και άνθρωποι γνωστοί στη Θεσσαλία και όχι μόνο... Συντάκτης - συνεργάτης του περιοδικού μπορείς να γίνεις κι εσύ, αρθρογραφώντας, σχολιάζοντας ή ακόμα και αποστέλλοντας φωτογραφίες, δημιουργικά, σκίτσα, στίχους κτλ.

Για πρώτη φορά, λοιπόν,η Θεσσαλία βγαίνει μπροστά με ένα πρόσωπο δυναμικό. Με μια διάθεση κριτική στα κακώς κείμενα, αλλά και ενισχυτική σε όσα την οδηγούν στο μέλλον. Με κείμενα γραμμένα σε ζωντανή και βιωματική γλώσσα, αλλά και με καινοτόμες ιδέες σχεδιασμού περιοδικού και εξωφύλλου. Διαδραστικό, μιας και στηρίζεται στη σκέψη, τη γνώμη και τον προβληματισμό του αναγνώστη-πολίτη της περιοχής. Δηλαδή στηρίζεται σε σένα!

Ο μοντέρνος κόσμος της τέχνης, της μόδας, της καλής ζωής, η αρχιτεκτονική, το design, η καθημερινή ζωή, τα ταξίδια συναντούν τη σύγχρονη σκέψη στις σελίδες του περιοδικού Imagine κάθε μήνα. Άνθρωποιτης Θεσσαλίας, αλλά και της χώρας μας γενικότερα, είναι κάθε μήνα στις σελίδες του. Αλλά και ένας οδηγός για διασκέδαση-κοινωνική ζωή και όσα πρέπει να ξέρει ο κάτοικος της πόλης που κυκλοφορεί, καταναλώνει και επιδρά στην καθημερινότητά της.

Το Imagine διανέμεται δωρεάν σε 9.000 αντίτυπα σε 25 σταθερά σημεία στο κέντρο και την περιφέρεια της Λάρισας, 3.000 αντίτυπα στην πόλη των Τρικάλων και 3.000 αντίτυπα στην πόλη του Βόλου. Τόποι διανομής επίσης είναι κινηματογράφοι, θέατρα, βιβλιοπωλεία, πολιτιστικά κέντρα, cafe bar, δισκοπωλεία, βιντεοκλάμπ, πανεπιστήμια, σχολές, κέντρα νεότητας. Το αναγνωστικό κοινό του είναι άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 16 μέχρι 45 ετών με κύρια έμφαση στις ηλικίες 25-34.

Το Imagine λόγω της φιλοσοφίας του στοχεύει στη σταθερή συχνότητα έκδοσής του. Γι’ αυτό άλλωστε κυκλοφορεί στις 9 κάθε μήνα. Με αυτό τον τρόπο αναπτύσσει σταθερή σχέση με το αναγνωστικό κοινό της Θεσσαλίας. 
                                                     
                                                              ***
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε...
Νέες συνεργασίες, νέες στήλες, νέο κασέ!!!! 
Θα θυμηθούμε και κάποια παλιά καλά σημεία του, οκ... αλλά κάνουμε χώρο για τα καινούρια!!!!
Το Imagine κλείνει 2 χρόνια κυκλοφορίας και είπαμε να φρεσκαριστούμε λίγο..

υ.σ Τελικά αυτή τη φορά δεν θα'ναι στις εννιά :)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες του περιοδικού, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το τυπογραφείο, με το οποίο συνεργαζόμασταν, έκλεισε! Αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία ενημέρωση προς τους πελάτες του. Ένας εκ των οποίων και το Imagine… 
Δυστυχώς, το κενό που δημιουργείται στην ελληνική αγορά είναι τεράστιο, μιας και μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των εκδόσεων.

Οφείλουμε, λοιπόν, να σας πληροφορήσουμε –και λυπούμαστε για τον τρόπο με τον οποίο προβαίνουμε σε αυτή μας την ανακοίνωση- πως το περιοδικό θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του κάποιες ημέρες και δεν θα κυκλοφορήσει στη γνωστή σε όλους σας ημερομηνία κυκλοφορίας 9 Οκτωβρίου.

Οφείλουμε, επίσης, να σας αναφέρουμε πως βρισκόμαστε ήδη σε διαδικασία αναζήτησης νέου εκδοτικού οίκου, ο οποίος θα μπορεί να αναλάβει την "ιδιαίτερη" εκτύπωση του Imagine, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, την ίδια ποιότητα. Ίσως και καλύτερη...

Εντός της εβδομάδας θα σας ανακοινώσουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του περιοδικού μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Με εκτίμηση,
Η Δημιουργική Ομάδα του Imagine

υ.σ Αν και είμαι παιδί του ίντερνετ , λατρεύω το έντυπο με την ίδια μανία.Λυπάμαι που το βλέπω να αργοπεθαίνει αλλά είμαι εδώ για να το γηροκομήσω  και γιατί όχι για να το κάνω να ξανανιώσει... Γιατί το χαρτί θα έχει πάντα μυρωδιά, μελάνι, άγγιγμα , τσαλάκωμα και κάψιμο.... 

2 σχόλια:

Menelaos Gkikas είπε...

Σου εύχομαι τα καλύτερα καλό μου, καλή αρχή και με πιο πολλές βλέψεις στο μέλλον!

Sophia Choleva είπε...

Ευχαριστώ Μενέλαε :) στα καλύτερα λοιπόν :))